Kedves Közönségünk!

Szeretném megköszöni Önöknek a hűségét, azt, hogy aktív részesei és látogatói voltak a Margitszigeti Színház 2021-es szezonjának!

Munkatársaimmal hálásan köszönjük, hogy jegyvásárlásukkal támogatták munkánkat, hogy aktív jelenlétükkel és leveleikkel, ötleteikkel biztattak bennünket, hogy bátran gazdagítsuk, fejlesszük nyári színházunk kínálatát.
Minden művészünk, munkatársunk nevében, valamint a 2022. szezonban érkező csodálatos nemzetközi és hazai sztárokkal, szólistákkal, zenekarokkal, balettművészekkel, együttesekkel az új nagy bemutatóinkkal készülve kívánunk áldott karácsonyi ünnepet, sikeres és egészséges 2022-es új esztendőt Önnek!

Mi már készülünk és nagyon várjuk a mielőbbi találkozást, számítva továbbra is proaktív ötleteikre, és a programjainkban személyes részvételükre.
Nálunk, Önnel, velünk: színház, kiállítás, kilátó, családi és gyerekprogramok, tematikus irodalmi séták, színházi hajójárat, fröccs és pezsgő terasz, finom falatok, édes élmények, kulisszajárás a Margitszigeti Színház impulzív közösségében – mindez együtt: egyedi élmény és biztonság.

Bán Teodóra
ügyvezető igazgató és
művészeti vezető