A mi ajándékunk Önnek

Biztonság - Bizalom - Boldogság

Kedves Látogató!

Az adventi időszakban szeretnénk felkínálni Önnek egy olyan ajándékot, melyet a Margitszigeti Színházzal közösen tehet a karácsonyfa alá vagy akár saját magát is kényeztetheti vele. Ha szeretne biztonságosan vásárolni, ha szeretne örömöt adni, ha szeretne kiemelt Partnerünk lenni, akkor vásároljon biztonságosan otthonról. Fogjunk össze és adjunk esélyt a kultúrának és a színházaknak a 2021-re évre is. Adjon bizalmat és ajándékot – együtt a Margitszigeti Színházzal – szeretteinek!

Hűség- és kedvezménykártya a fára!

A Margitszigeti Színház karácsonyra – limitált példányszámban, online – ajándék- és kedvezménykártyát bocsát ki a 2021-es nyári szezonra, mellyel nézői hűségét szeretné jutalmazni. A színháznak egy szűkebb partneri kört van módja exkluzív ajánlatban részesíteni. A kártyával az ajándékozás öröme sokszoros, mivel a kártyaérték felét a Margitszigeti Színház ajándékozza a tulajdonosnak, emellett további jelentős kedvezményre is jogosítja tulajdonosát.

10 ezer = 20 ezer+

Azaz a 20 ezer forint értékű ajándékkártyáért 10 ezer forintot fizet a vásárló, melyet a színház további 10 ezer forinttal támogat. Mit jelent a+? Azt a plusz szolgáltatást, hogy a kártyatulajdonos a színház kiemelt partnerévé, klubtaggá válik. Így – a kártyaérték jegyvásárlásra váltása után – a további jegyvásárlásaiból 20% kedvezményt kap, valamint exkluzív ajánlatokat vagy kényelmi szolgáltatásokat tud igénybe venni.

Együtt könnyebb

Az Együtt könnyebb szlogen értelmében, így együtt hozunk létre egy (egymást) segítő kártyát, mely – ritka eset –, de mindkét fél számára előnyt jelent! Miért is? Ön két lépésben kap ajándékot: először a vásárlásnál +10 ezer forintértéket, másodszor pedig egy +hűségkedvezményt, melyet kizárólag a kártyabirtokos VIP loyality tag élvezhet.

A Margitsziget Színház kártya egy hűségkártya és ajándékkártya is egyben, mely a névértékénél jóval többet ér. Hogyan?

A 20.000 Ft-os névértékű kártya a vásárlónak 10.000 Ft-jába kerül, a további 10.000 Ft értéket a színház adja a vásárlónak.

A kártya értékét - 20 ezer forintot - teljes egészében levásárolhatja a tulajdonos.

A kártyán szereplő összeg jegyre váltása után a továbbiakban, jegyvásárláskor a kártya használatával – online és a jegyirodákban is – 20 százalék kedvezményt érvényesíthet a Margitszigeti Szabadtéri Színpad előadásaira.

Ezen kívül időszakosan adunk majd kedvezményeket, plusz szolgáltatásokat kizárólag a kártyabirtokosoknak.

Ezek lehetnek:

egyedi és eseti kedvezmények jegyvásárlásra

további kényelmi és plusz szolgáltatások

VIP pezsgős koccintás a megjelölt előadások szünetében

asztalfoglalási lehetőség az előadások szünetében (foglaltságtól függően)

részvétel kulissza bejáráson

további meglepetések

Az aktuális kedvezményekről, plusz szolgáltatások igénybevételéről hírlevélben tájékoztatjuk a hűségklub kártyatulajdonoskat.

A mi ajándékunk Önnek – biztonság, bizalom, boldogság

Az ajándék kártyát biztonságosan, érintésmentesen, online lehet megvásárolni.

A szabad tér, Budapest zöld szívében, a Margitszigeten, a 2021-es nyári szezonban is az egyik legbiztonságosabb helyet nyújtja a kultúrakedvelőknek. A 2020. évi nyári szezon bebizonyította, hogy a szabadtéri színházak, így a Margitszigeti Szabadtéri Színpad előadásai, a pandémiás időszakban is biztonságosan látogathatók. Így a Margitszigeti Színház, Önökkel, a Közönséggel közösen sikeres évadot zárhatott.

Ezt a bizalmat szeretnénk kérni jövőre is, és adjuk a sajátunkat – ajándékba csomagolva. Fel kell ismernünk, hogy kölcsönösen szükségünk van egymásra: Hiszen mi, a színház, kizárólag Önökkel, a közönséggel közösen tudunk létezni, neki szolgáltatni, szolgálni.

Boldogságot, élményt adunk a léleknek, mely az egészséges test és elme nélkülözhetetlen tápláléka, és kapunk cserébe munkát, munkahelyet, megélhetést a színház és múzsái, azaz az alkotók, művészek, valamint háttérdolgozók számára egyaránt.

A kártyán lévő összeg a 2021-es szezonban fordítható jegyvásárlásra.

Fontos!
A limitált kiadásban megjelenő ajándékkártya 2020. december 20-ig, illetve a készlet erejéig vásárolható meg!

A plasztik Ajándékkártya az utalvány ellenében átvehető a Margitszigeti Színház irodájában (1054 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 36-38. I./12.) 2020. december 20-áig, illetve 2021. január 4. és május 1. között, munkanapokon 10 és 16 óra között, kizárólag az alábbi elérhetőségeken egyeztett időpontban!

Margitszigeti Színház Nkft.

1054. Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 36-38. I./12.

Tel: +36 1 444 9004
E-mail: info@margitszigetiszinhaz.hu

Figyelem!
Mindannyiunk biztonsága érdekében, a plasztikkártya személyes átvételére kizárólag előre egyeztetett időpontban van lehetőség!