Érkezzen hajóval a Margitszigeti Színház előadásaira!

Érkezzen hajóval a Margitszigeti Színház előadásaira!

MATTEO BOCELLI
koncert

Margitszigeti Szabadtéri Színpad
2023. jún 29. 20:00

Elhalasztva 2024-re!

MATTEO BOCELLI 

koncert

Elhalasztva 2024-re!

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Matteo Bocelli, a női szíveket megdobogtató sármos olasz énekes, az elektronikus zene felé rohanó világban a klasszikus és a pop közötti vékony határvonalon mozog - méghozzá gyönyörűen! 

A fiatal művész fellépett a Madison Square Gardenben, játszott Sussex hercegi párja előtt, megosztotta vele a színpadot Sir Elton John, szerepelt televíziós műsorokban, sőt, a Háromezer év vágyakozás című filmben is feltűnt Idris Elba és Tilda Swinton oldalán. Mára Matteo Bocelli-t a legkedveltebb olasz és európai énekesek között tudhatjuk, aki énekesként 19 évesen debütált a közönség előtt, az ikonikus római Colosseumban.

Matteo Bocelli édesapjával, Andrea Bocellivel, a napjainkban is aktív világhírű olasz tenorral 2018-ban készítette el, az első világsikert elért duettet Fall On Me címmel. Matteo már kora gyermekkorában mutatott zenei tehetsége későbbiekben is bebizonyosodott. Egyre több önálló dal született, melynek zeneszerzője és előadója is a tiszta, egyedi stílusú énekes. A látványos és egyéni hangúlatú videó klipek is bizonyítják, hogy a fiatal énekesnek a közösségi médiákban több mint félmillió a követőinek tábora, mely várhatóan a budapesti, Margitszigeti koncertje után is töretlenül növekszik tovább. 

Matteo egyéni előadói és zenei karakterét egyértelműen édesapja varázslatos klasszikus operai világa alapozta meg. Az igazi és tévedhetetlen olaszos elegancia és lezserség jellemző az énekes stílusára. Meghatározó és hódító kisugárzása és egyedi előadói attitűdje minden alkalommal elvarázsolja a koncertek közönségét. 

Matteo Bocelli üzenete és küldetése, hogy a zenén keresztül, békét és szeretetet közvetítve, akadályokat leküzdve lehetséges minden embert elérni, összekötni a különböző világokat. Folyamatosan alkot, keresi a kapcsolatokat és aktívan együttműködik a világ minden tájáról érkező művészekkel. Legutóbbi sikere a Sukriti és Prakriti Kakar indiai énekesnőkkel készült, speciális történetet, zenei élményt nyújtó ballada, melynek címe I Miss You Amore, producere Amaal Mallik. 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Programajánló

május 2023
június 2023
július 2023
augusztus 2023
szeptember 2023
No event found!