Legyen még teljesebb az élmény, érkezzen Színházi hajójárattal szabadtéri előadásainkra, majd zárja az estét egy úttal a kivilágított Budapestet csodálva! A nyári kulturális program mellé kínálunk Önnek varázslatos panorámát, kényelmes és gyors utazást a Dunán ringatózva. 

Világhírű művészek, hazai sztárok, megismételhetetlen produkciók várják egész nyáron színházunkban. Közönségünk számára minden előadás alkalmával biztosítunk színházi hajójáratot, melyet minden nézőnknek javaslunk, hisz a Margitszigeten található parkoló korlátozott számban tud helyet biztosítani a szigetre érkezőknek.

Az idei évtől néhány meghatározott helyre megváltott színházjegy már magában foglalja, ingyenesen tartalmazza, a hajójegyet is. 

A színházi hajójegyek külön megvásárolhatók itt, valamint személyesen, a Margitszigeti Színház Jegyirodáiban. A színházi hajójárat csak aznapra szóló színházjeggyel vehető igénybe. Oda- és visszaútra érvényes. Ára: 1800 Ft, bármely kikötőben történő felszállás esetén. A hajók indulása az előadások kezdetéhez igazodik. Az előadás után 20 perccel indulnak vissza a kikötőből, folyamatos feltöltéssel a Margitszigeti Szabadtéri Színpad és Víztorony kikötőből. 

A hajójáratokkal kapcsolatos információk a http://www.mahartpassnave.hu oldalon találhatók. 

Engedje meg, hogy üdvözöljük a fedélzeten!