A mi ajándékunk Önnek

AJÁNDÉKKÁRTYA+ KEDVEZMÉNNYEL

Kedves Látogató!

A Margitszigeti Színház exkluzív ünnepi ajánlata Önnek a limitált példányszámban kibocsátott Ajándék- és kedvezménykártya.  Most 20 ezret fizet és 30 ezerért vásárolhat majd jegyet a 2024-es évad előadásaira*

*A végleges programokról a Margitszigeti Színház weboldalán folyamatosan tájékoztatjuk nézőinket. Az ajándékkártya az egyes előadások és programok véglegesítése után használható fel jegyvásárlásra, kizárólag a 2024-es évad teljes időtartama alatt.

Hazai és nemzetközi sztárok, fantasztikus látvány és felejthetetlen produkciók várják a Margitszigeti Szabadtéri Színházban! Mostantól Ön tagja egy olyan dinamikus klubnak, ahol kulturális kuriózumokat, a legfrissebb előadásokat, koncerteket vagy épp tradicionális unikumokat kínálunk. Ajándékozza meg szeretteit, barátait vagy üzleti partnereit!

2024-ben is számos felejthetetlen és egyedi élményt kínál Önnek, családjának és partnereinek a Margitsziget szabadtéri színháza, ahol a magyarországi nyári színházi kínálatban egyedülállóan gazdag repertoár, hazai és nemzetközi sztárok, fantasztikus látvány és felejthetetlen produkciók várják. Mostantól Ön tagja egy olyan dinamikus klubnak, ahol kulturális kuriózumokat, a legfrissebb előadásokat, koncerteket vagy épp tradicionális unikumokat kínálunk. Válasszon kedvére a széles kínálatból!

A kártya tulajdonosa, igénybe veheti a színház további kedvezményes és VIP szolgáltatásait.

Tekintse meg itt a 2024-es évad folyamatosan bővülő kínálatát.
Az évad előadásai jelenleg szervezés alatt állnak. A programváltoztatás jogát a színház fenntartja.

MIT TUD A KÁRTYA?
20 000 forint = 30 000 forint+

A kártyáért most 20 ezret fizet, majd a kártyával 30 ezer forintért vásárolhat színházjegyet. 

HOGYAN VÁSÁROLHATÓ?

Kizárólag online vásárolható a színház weboldalán, a készlet erejéig. 
Az Ajándékkártyát a színház limitált példányszámban bocsátja ki.

ALL IN ONE SZOLGÁLTATÁSCSOMAG

Az Ajándékkártya ára: 20.000 Ft, értéke: 30.000 Ft, mely összeg teljes egészében levásárolható a 2024. nyári évad végéig.

A kártyán szereplő összeg felhasználását követően az Ajándékkártya már kedvezménykártyaként működik, mely a további jegyvásárlások alkalmával 20%-os kedvezményre jogosít online jegyvásárlás esetén, illetve a Margitszigeti Színház jegyirodáiban.

A kártyával igénybevehető további kedvezményes VIP szolgáltatások, melyek kizárólag előzetes egyeztetéssel használhatók:

Az ajándékkártya+ tulajdonosa 20%-os kedvezménnyel pillanthat be a kulisszák mögé, azaz vehet részt a backstage-látogatáson

A kártyabirtokos ingyenesen megtekintheti a margitszigeti Víztorony-kilátóban az aktuális kiállítást és a panorámát

HOGYAN JUTHAT PLASZTIK AJÁNDÉKKÁRTYÁHOZ?

 • A plasztik ajándékkártya kiváltása a Margitszigeti Színház Jegyirodájában lehetséges. 
 • Az online vásárlás alkalmával az elektronikus Ajándékkártya utalványt töltse le, vagy nyomtassa ki. 
 • A telefonra letöltött vagy papír formátumú utalványt cserélje be a plasztik Ajándékkártyára a Margitszigeti Színház Jegyirodájában (elérhetőségek alább). 
 • A plasztik kártyára váltáskor, a kártya bármely személy nevére kiállítható más (saját névre vagy az ajándékozott személyére).
 • Amennyiben nincs lehetőség kinyomtatni az ajándékutalványt, az esetben a kapott visszaigazolás bemutatásával a plasztik kártya kiváltható, valamint akár az online vagy a pénztárban történő jegyvásárlás esetén is ezen visszaigazoláson szereplő vonalkód azonosító számával a tranzakció lebonyolítható.
 • Amennyiben nem tartja szükségesnek a plasztik kártyát, az esetben is az online utalvány a későbbi jegyváltásokra és kedvezményekre hiteles dokumentumként használható, online és személyes vásárlás esetén is.

Margitszigeti Színház Jegyiroda

Nyitvatartás és információ
Kedd – péntek: 13:00 – 18:00
Cím: 1065 Budapest Nagymező u. 68.
Telefon: +36 1/229-1492
Mobil: +36 30/393-0471
E-mail: jegy@margitszigetiszinhaz.hu
E-mail: penztar@margitszigetiszinhaz.hu
Válasszon kedvére az opera, a musical, a balett, a klasszikus és könnyűzenei koncertek kínálatából!
Találkozzunk a Margitszigeten a főváros zöld szívében, az árnyas fák ölelésében.

HOGYAN VÁLTHATJA BE AZ AJÁNDÉKKÁRTYÁT JEGYRE?

 • Az online jegyvásárlási felületen válassza ki a jegyeket és helyezze a kosárba,
 • amennyiben a megvásárolni kívánt jegyek értéke magasabb, mint az utalványon utalványon szereplő összeg, az utalvány értéke bankkártyás vagy SZÉP kártyás fizetéssel kiegészíthető,
 • amennyiben a kosár értéke alacsonyabb, mint az utalványon rendelkezésre álló összeg, a fennmaradó érték egy későbbi vásárlás során használható fel a 2024. szezon végéig. 
 • Online jegyvásárlás esetén a kényelmi díj kizárólag bankkártyával és SZÉP kártyával fizethető, az ajándékkártyával nem!

További információ: 

 • az ajándékkártya automatikus belépésre nem jogosít,
 • az ajándékkártya átruházható, de vissza nem váltható,
 • az ajándékkártya készpénzre nem váltható át,
 • egy vásárlás során több ajándékkártya is felhasználható,
 • kizárólag a Margitszigeti Színház előadásaira használható fel,
 • az ajándékkártya a rendelkezésre álló jegyekre váltható be,
 • ez az ajándékkártya más kedvezménykártyával és időszakos kedvezményekkel sem vonható össze és nem érvényesíthető.