Tájékoztató eső, rossz időjárás esetére

A Színház az előadást legkésőbb az előadás napján 15 óráig mondhatja le időjárási körülményekre hivatkozva. Erről a margitszigetiszinhaz.hu honlapon közleményt ad ki.

Amennyiben erre nem kerül sor, a Margitszigeti Színház az előadás napján az előadás megtartására készül.

Esőnapra vonatkozó szabályzat!

  1. A Színház az előadást legkésőbb az előadás napján 15 óráig mondhatja le időjárási körülményekre hivatkozva. Erről a margitszigetiszinhaz.hu honlapon közleményt ad ki. Amennyiben erre nem kerül sor a Margitszigeti Színház az előadás megtartására készül.
  2. Amennyiben a színházi előadást a meghirdetett időpontban az időjárási viszontagságok miatt nem tudják elkezdeni, maximum 60 perces csúszással lehet eltolni az előadás kezdésének időpontját.
  3. A Színház a változás jogát fenntartja az időjárási körülményekre hivatkozva az előadást a helyszínen is lemondhatja, vagy a már megkezdett előadást megszakíthatja, ebben az esetben lehetősége van maximum 60 percet várni az újrakezdésre.
  4. Amennyiben az előadás első része megtartásra kerül, a második rész azonban már nem indítható el a rossz idő miatt, ebben az esetben az előadás megtartottnak tekinthető, a jegyek visszaváltására nincs lehetőség.
  5. Amennyiben az előadás félbeszakad az első felvonás közben és a meghirdetett napon már nem tartható meg azaz nem teljesül, az előadást a Színház a meghirdetett esőnapon tartja meg. Ebben az esetben a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek, amelyek időpontjai a margitszigetiszinhaz.hu honlapon az Esőnapok – információk fül alatt olvashatóak. Amennyiben az előadásnak kijelölt esőnapja is van, a megvásárolt jegyek visszaváltására nincs lehetőség.
  6. Amennyiben az elmaradt előadás rossz idő miatt az esőnapon is lemondásra kerül, az elmaradt előadás napján a jegyek visszaváltására nincs lehetőség. A jegyeket az előadást követő munkanaptól számított 30 napon belül a Színház szervezési irodájában és jegypénztárában, nyitvatartási időben válthatóak vissza, illetve más előadásra becserélhetők.
  7. A színház fenntartja a jogot arra vonatkozóan, hogy a pandémiás helyzet miatt elmaradt előadást más időpontban tarthatja meg. A megváltott jegyek ebben az esetben nem válthatóak vissza, a jegyek visszaváltását a nézők csak akkor kérhetik, ha a pandémiás helyzet miatt az előadás lemondásra kerül. A jegyek visszaváltására online az jegy.hu oldalon az erre a lehetőségre kialakított felületen van mód.

A Margitszigeti Színház a műsorváltozás jogát fenntartja.

A jegyvásárlással a néző az időjárási szabályzatot elfogadta.

Megértésüket köszönjük!