Esőnapok – információk

Margitszigeti Szabadtéri Színpad
Az előadásokra vonatkozó szabályzat eső esetén Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról a Színház legkésőbb az előadás napján 15.00 óráig a margitszigetiszinhaz.hu honlapon közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a Színház az előadás megtartására készül, szükség esetén az előadás megkezdésével várunk.  A Színház fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen is lemondhatja vagy a már megkezdett előadást megszakíthatja és később – az eső elálltával – folytathatja.

Az előadás elmaradása esetén a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek, amelynek időpontja a margitszigetiszinhaz.hu weblapon fent olvasható. Amennyiben az előadásnak kijelölt esőnapja is van, a megvásárolt jegyek visszaváltása nem áll módunkban.

Amennyiben rossz idő miatt az előadás az I. felvonás után félbeszakad, az előadás megtartottnak tekintendő.

Amennyiben az elmaradt előadás rossz idő miatt az esőnapon is lemondásra kerül, az elmaradt előadás napján a jegyek visszaváltására nincs lehetőség. Az elmaradt előadásra szóló jegyek az elmaradt előadást követő munkanaptól számított 14 napon belül a színház jegyirodájában nyitvatartási időben válthatók vissza, illetve más előadásra becserélhetők.

Megértésüket köszönjük!

Margitsziget esőnapok: