Margit Terasz

Újra megnyitja kapuit a Margit Terasz, frissült kínálattal, új ízekkel és élményekkel! Térjenek be hozzánk egy jéghideg limonádéra, vagy kézműves hamburgerre, esetleg a szigeti séta közben egy finom fagyira. Minden korosztályt szeretettel várunk széles kínálatunkkal, magyar kézműves manufaktúra termékekkel.

Bisztró bemutatkozás

A Margitszigeti Víztorony varázslatos hangulatával várunk mindenkit néhány finom falatra a Margit Terasz Bisztróban! Utolérhetetlen hangulat, idilli környezet, szenvedéllyel készült ételek és italok a csodálatos Margitszigeti Szabadtéri Színpad épületében!
Egy naplementés kézműves hamburger?
Egy finom kávé a nagy séták között?
Esetleg egy jéghideg limonádé a nagyréti focimeccs után?
Vagy inkább egy romantikus vacsora a párjával?
Nálunk mindezt és még sokkal többet is megtalálhat!
Széles kínálat, mosolygós kiszolgálás és elképesztő ízek várják a Margit Terasz Bisztróban!

Fagyizó

Mi lehet jobb a kutyaséta vagy foci közben a réten, mint egy finom fagyi!?

Esetleg egy jégkása, vagy inkább egy jegeskávé? A legjobb helyen jár!
Magyar kézműves fagylaltokkal, jégkrémekkel és további jeges finomságokkal várunk Mindenkit egy frissítésre a Margitsziget szívében, a Víztorony lábánál.

Nyitvatartás:
2024. április 2. – szeptember 29.
mindennap: 10:00 – 18:00

Romkert

Újra megnyitja kapuit a sziget látogatók kedvenc büféje a Romkert büfé!

A kicsiknek egy finom perec vagy jégkrém, a nagyobbaknak egy gőzölgő kávé, a kimerült apukáknak pedig egy jéghideg sör. Minden adott egy családi csodához a Romkert büfében.

Nyitvatartás:
2024. április 2. – szeptember 29.
mindennap: 10:00 – 18:00

VIP

Szeretné az előadás előtti időt egy különleges helyen tölteni exkluzív étel és ital bekészítéssel? Válassza színházjegye mellé a VIP lehetőséget egy különleges este még különlegesebbé tételéhez. Nincs sorban állás, nincs tömeg, csak kényelem és finom ízek!

Rendezvények lehetősége

A Margitszigeti Szabadtéri Színpad épülete és történelmi helyszíne most megnyitja kapuit a nagyközönség előtt! Ha szeretné céges vagy magán rendezvényét egy igazán különleges helyszínen tölteni, ne keressen tovább, a legjobb helyen jár! A Duna ölelésében, a hatalmas platánfák árnyékában teljes ellátási lehetőséggel kínáljuk rendezvény helyszínünket. Kérjen ajánlatot még ma!

Végezetül

Szóljon az idei nyár a finom ízekről, nagy nevetésekről és a végtelen élményekről! Nálunk minden hozzávalót megtalálnak vendégeink!

Üzletvezetők:
Tóth Zsuzsanna
tel.: 06 20 403 2233
Sándor László
tel.: 06 30 557 1001