“Backstage látogatás – betekintés a kulisszák mögé”
Kivételes lehetőség, egyszeri és megismételhetetlen élmény a kulisszák mögött! Szeretnénk Önöknek izgalmas programot ajánlani a nyári szezon előadásaihoz, koncertjeihez kapcsolódóan a Margitszigeti Színházban.

Színházunk az idei évben elindítja produkcióihoz kötődően megszervezésre kerülő exkluzív programját, a BACKSTAGE LÁTOGATÁST. Ezek alkalmával egyes előadások előtt egy kis létszámú csoportnak, maximum 25 főnek lehetőséget biztosítunk arra, hogy betekinthessenek a kulisszák mögé. 

A séta alkalmával a résztvevők láthatják a készülődés izgalmait, a produkció megszületése előtti perceket, sétálhatnak a díszletek között, ahol kedvenc művészük hamarosan fellép majd, valamint megtekinthetik milyen a színházunk a hatalmas színpadról szemlélve.

Felhívjuk leendő látogatóink figyelmét, hogy ezen a programon csakis azok vehetnek részt, akik az aznapi előadásra érvényes színházjeggyel rendelkeznek és ahhoz külön megvásárolják az előadáshoz meghirdetett Backstage látogatásra szóló belépőjegyet. 

2023. július 08. BACKSTAGE látogatás a Luxemburg Grófja előadás előtt JEGYVÁSÁRLÁS
2023. július 20. BACKSTAGE látogatás a BEST OF DOLHAI koncert előtt JEGYVÁSÁRLÁS
2023. július 22. BACKSTAGE látogatás a TANGO WITH THE STARS! tánc-show előtt JEGYVÁSÁRLÁS
2023. július 27. BACKSTAGE látogatás a Cotton Club Singers SINATRA est előtt JEGYVÁSÁRLÁS
2023. augusztus 12. BACKSTAGE látogatás az ATTILA opera előtt JEGYVÁSÁRLÁS

Előadásonként mindössze 25 fő vehet részt a programon, ezért a jegyértékesítés is limitált! Backstage látogatásra belépőjegy ára: 3500.- Ft / fő (Ajándékkártyával rendelkező vendégeinknek 20% kedvezményt adunk!)

A látogatás kezdete: 19:00 óra 

Indulás, érkezés: művészbejárótól indul és oda is érkezik vissza

Időtartama: 20-25 perc 

Fontos információ, hogy a “Backstage látogatás – betekintés a kulisszák mögé” program tartalma előadásonként változhat! Egyes előadások alkalmával a fellépő művészekkel való találkozás garantáltan nem lehetséges, de természetesen előfordulhat. 

A színházjeggyel nem rendelkezőket sajnos nem tudjuk fogadni Backstage látogatáson. 

Várjuk a kulissza titkaira kíváncsiak jelentkezését! Tartson velünk!