Közlekedés

Közlekedési információk

BKV

A BKV járatain kényelmesen juthat el a helyszíneinkre

PARKOLÁS

NEM AJÁNLJUK a Margitszigeti Színház előadásaira érkezők számára a GÉPJÁRMŰVEL TÖRTÉNŐ BEHAJTÁST.

TAXI

A Margitszigeti Színház előadásokra

BKV

Margitszigeti Szabadtéri Színpad és Víztorony

Villamossal – a Margit-híd felől: 4-es vagy 6-os villamossal a szigeti bejáróig, onnan a 26-os busszal a Szabadtéri Színpad megállóig, vagy gyalogosan Busszal – az Árpád-híd felől: Budáról a 106-os busszal a szigeti bejáróig, onnan a 26-os busszal a Szabadtéri Színpad megállóig, vagy gyalogosan – a Nyugati pályaudvartól: 26-os busszal a Szabadtéri Színpad megállóig A 26-os autóbusz sűrűbben közlekedik a Margitszigeti Szabadtéri Színpad előadásai idején A Margitszigeti Szabadtéri Színpad nyári rendezvényeinek napjain, az előadások előtt – a helyszín kényelmesebb megközelítése érdekében – a szokásosnál gyakrabban jár a 26-os busz, valamint az előadásokat követően a hazautazás is biztosított, mert sűrítő buszjáratok indulnak a Szabadtéri Színpad megállóhelytől az Árpád híd és a Nyugati pályaudvar végállomás felé, a 26-os járat megállóinak érintésével. Az előadások végén a Nyugati pályaudvar felé közlekedő 26-os autóbusz a Szabadtéri Színpadtól a Nyugati pályaudvarig, az Árpád híd felé közlekedő autóbusz a Szabadtéri Színpadtól Árpád hídig, a 26-os autóbusz valamennyi érintett megállójában megáll. Az előadásokról hazautazva, a 26-os autóbuszról az M3-as metróra és a villamosra átszállva, a később végződő előadások esetén pedig a 26-os autóbusz végállomásaitól az éjszakai hálózat járataival kényelmesen elérhető a város valamennyi pontja.

Star Park

PARKOLÁS

Margitszigeti Szabadtéri Színpad nyári rendezvényeinek napjain, az előadások előtt – a helyszín kényelmesebb megközelítése érdekében az autóval érkező nézőink figyelmébe ajánlunk egy új lehetőséget.
Rendőr Palota előtt, 1139 Budapest Teve utca 2, található Star Park várja parkoló vendégeit.
A parkolás díja 200.- Ft / óra, illetve 3000.- Ft / 24 óra.
A parkoló melletti buszállomásról indul színházunkhoz a 26 -os autóbusz a Szabadtéri Színpad megállóig, mely autóbuszjárat sűrűbben közlekedik a Margitszigeti Szabadtéri Színpad előadásai idején.
A parkolóról bővebb információk ide kattintva érhetők el!

NEM AJÁNLJUK a Margitszigeti Színház előadásaira érkezők számára a GÉPJÁRMŰVEL TÖRTÉNŐ BEHAJTÁST, mivel a szálloda parkolójában rendkívül limitált a szabad hely!

BOLT TAXI-val Margitszigeti Színház előadásaira! Háztól-házig szállítással és előrendeléssel

BOLT TAXI APPLIKÁCIÓVAL
HÁZTÓL HÁZIG

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a BOLT TAXI-val kötött együttműködési megállapodásunknak köszönhetően, már a Margitszigeti Színház főbejáratáig érkezhetnek vendégeink taxival, sőt az előadás végére előrendeléssel biztosíthatják kényelmes hazautazásukat.

A Margitszigetre csak elektromos és egyes plug-in hybrid autók hajthatnak be, így ideális választás a “Bolt Green”- elektromos és plug-in hybrid autókkal operáló kategóriája.

Amennyiben a felhasználók a Margitszigetet adják meg úticélként vagy utasfelvételi pontként, úgy őket a “Margitsziget car” dedikált kategória fogja kiszolgálni. Bolt Business felhasználóink megrendeléseinél, pedig automatikusan a “Green Business” kategória jelenik meg, mint opció.

A Boltos utazás további előnye, hogy 2024.05.10-től már minden utas számára elérhető az Előrendelés funkció, amivel így előre beidőzíthető a Margitszigeti Színházba, vagy onnan haza tartó utazás is. Reméljük utasaink örömmel veszik igénybe fenntartható autóinkat és gondoskodhatunk a kényelmes és biztonságos utazásukról.