Közlekedés

Közlekedési információk

BKV

A BKV járatain kényelmesen juthat el a helyszíneinkre

PARKOLÁS

NEM AJÁNLJUK a Margitszigeti Színház előadásaira érkezők számára a GÉPJÁRMŰVEL TÖRTÉNŐ BEHAJTÁST.

TAXI

A Margitszigeti Színház előadásokra

BKV

Margitszigeti Szabadtéri Színpad és Víztorony

Villamossal – a Margit-híd felől: 4-es vagy 6-os villamossal a szigeti bejáróig, onnan a 26-os busszal a Szabadtéri Színpad megállóig, vagy gyalogosan Busszal – az Árpád-híd felől: Budáról a 106-os busszal a szigeti bejáróig, onnan a 26-os busszal a Szabadtéri Színpad megállóig, vagy gyalogosan – a Nyugati pályaudvartól: 26-os busszal a Szabadtéri Színpad megállóig A 26-os autóbusz sűrűbben közlekedik a Margitszigeti Szabadtéri Színpad előadásai idején A Margitszigeti Szabadtéri Színpad nyári rendezvényeinek napjain, az előadások előtt – a helyszín kényelmesebb megközelítése érdekében – a szokásosnál gyakrabban jár a 26-os busz, valamint az előadásokat követően a hazautazás is biztosított, mert sűrítő buszjáratok indulnak a Szabadtéri Színpad megállóhelytől az Árpád híd és a Nyugati pályaudvar végállomás felé, a 26-os járat megállóinak érintésével. Az előadások végén a Nyugati pályaudvar felé közlekedő 26-os autóbusz a Szabadtéri Színpadtól a Nyugati pályaudvarig, az Árpád híd felé közlekedő autóbusz a Szabadtéri Színpadtól Árpád hídig, a 26-os autóbusz valamennyi érintett megállójában megáll. Az előadásokról hazautazva, a 26-os autóbuszról az M3-as metróra és a villamosra átszállva, a később végződő előadások esetén pedig a 26-os autóbusz végállomásaitól az éjszakai hálózat járataival kényelmesen elérhető a város valamennyi pontja.

PARKOLÁS

NEM AJÁNLJUK a Margitszigeti Színház előadásaira érkezők számára a GÉPJÁRMŰVEL TÖRTÉNŐ BEHAJTÁST, mivel a szálloda parkolójában rendkívül limitált a szabad hely!
A kényelmes érkezéshez és a zavartalan hazautazáshoz javasoljuk a BKK 26-os jelzésű autóbuszjáratának igénybevételét, mely az előadások kezdéséhez és végéhez igazítva sűrítetten közlekedik.

Taxi

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Fővárosi Közgyűlés módosította a 30/2010. (VI. 4.) számú önkormányzati rendeletét, melynek értelmében az 5E, vagy 5N környezetvédelmi osztályba sorolt taxi behajthat a Margitsziget védett övezetbe, így a Margitszigeti Szabadtéri Színpad bejáratáig is!
Az egyéb környezetvédelmi besorolással rendelkező taxik a Margitszigeti Nagyszálló és Termálszálló közös parkolójának déli részéig szállíthatják utasaikat. A parkoló 10 percig ingyenesen használható minden személyautó, így a taxik számára is.