Rock & Jazz TÓTH VERA & Budapest Jazz Orchestra – koncert

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

2021. május 22. szombat 20:00

Sister Act&Jazz

TÓTH VERA & TÓTH GABI
& Budapest Jazz Orchestra koncert

2021. szeptember 04. szombat 19:00 (esőnap: szeptember 05.)
Margitszigeti Szabadtéri Színpad

A Sister Act&Jazz című produkció Tóth Vera és Tóth Gabi rendhagyó nagyzenekaros műsora a Budapest Jazz Orchestra kíséretében.

Tóth Vera és a Budapest Jazz Orchestra mostanra összenőtt fogalom lett a magyar zenei palettán. Koncertsorozataik a közönség egyik kedvenc szórakozásává váltak.
Most egy újabb zenei csemegével állnak ki a Nagyérdemű elé.

Vera hitvallása az, hogy a zene jövője, megújulása stílusok “összeengedésében” is rejlik, mindezt igyekszik ízlésesen tálalni. Estjeiket laza elegancia szövi át, ami legfőképpen a big band műfaj velejáró tulajdonsága, de Vera természetéből is ez sugárzik egy kis humorral párosulva.

A koncerten elhangzó dalok klasszikus big band hangszerelésre, a swingre épülnek, ehhez jön még egy kis blues, pop, rock, funk, a szereplők stílusa pedig összekeveredik ezzel és egy rendezett kavalkád alakul ki.

Ezt az izgalmas estet azoknak ajánljuk, akik szeretnek igazán sokszínű zenei csemegét hallgatni, akik egyszerre nyitottak az újra, a régire, a különös fazonokra, a jazzre, és ne feledjük, a szeretetre, hisz az énekesek az életben is nagyon jó kapcsolatot ápolnak és ez még közelebb hozza őket a közönséggel.

További közreműködők:
Mujahid Zoltán - ének (vendég)
Duka Laci - hegedű (vendég előadó)

A produkció szervezője és producere: Margitszigeti Színház Nonprofit Kft.