A BOLT Taxi Társaság a Margitszigeti Színház Stratégiai Partnere 

BIZTONSÁG-KONFORT–GYORSASÁG: BOLT TAXI

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a BOLT TAXI-val kötött együttműködési megállapodásunknak köszönhetően, már a Margitszigeti Színház főbejáratáig érkezhetnek vendégeink taxival, sőt az előadás végére előrendeléssel biztosíthatják kényelmes hazautazásukat.

KÖZLEMÉNY

A Bolt mindig örömmel támogatja a fenntartható megoldásokat és a kultúrát. A két érték összekapcsolása pedig olyan együttműködésekhez vezet, mint a 2024.05.07-től érvénybe lépő stratégiai partnerség a Margitszigeti Színházzal. 

A Margitszigetre csak elektromos és egyes plug-in hybrid autók hajthatnak be, így ideális választás a “Bolt Green”- elektromos és plug-in hybrid autókkal operáló kategóriája

Amennyiben a felhasználók a Margitszigetet adják meg úticélként vagy utasfelvételi pontként, úgy őket a “Margitsziget car” dedikált kategória fogja kiszolgálni. Bolt Business felhasználóink megrendeléseinél, pedig automatikusan a “Green Business” kategória jelenik meg, mint opció.
A Boltos utazás további előnye, hogy 2024.05.10-től már minden utas számára elérhető az Előrendelés funkció, amivel így előre beidőzíthető a Margitszigeti Színházba, vagy onnan haza tartó utazás is. Reméljük utasaink örömmel veszik igénybe fenntartható autóinkat és gondoskodhatunk a kényelmes és biztonságos utazásukról.

(BOLT TAXI)

A Bolt alkalmazás letöltéséhez kattints ide.