Felejthetetlen nyári élmény ajándékba! Weboldalunkon és jegypénztárunkban elindult a jegyértékesítés a jövő évad előadásaira. Musical, operett, klasszikus zene, opera, tánc produkciók, látványos show műsorok és sok meglepetés! A Margitszigeti Színház csapata újra szeretné meglepni a közönségét. 

Színházunk kiemelt figyelemmel állította össze hazánk egyik leggazdagabb kínálatával rendelkező szabadtéri színpadának következő évi programját. A színház ismét olyan produkciókkal készül lenyűgözni közönségét, melyek sehol máshol nem lesznek láthatók. Adottságainkat kihasználva – egyedi és nagy méretű játszóterület és a közel háromezer fős nézőtér – látványra építő, a műfaj nemzetközileg elismert művészeit felvonultató opera- és musical-előadásokat, zenés színházi produkciókat, tánc- és show-műsorokat mutatunk be. 

Hogy kikkel találkozhat a Margitszigeten jövő nyáron? 

Érkezik majd hozzánk a nemzetközi hírű virtuóz, Daniel Lozakovich hegedűművész, operagálát ad a két fiatal szoprán, Pretty Yende és Nadine Sierra, akiket a világ szinte valamennyi kiemelt operaházában láthatott már a közönség. Hatalmas show-t varázsol majd a színpadra a hagyományos georgiai és különböző klasszikus táncokat ötvöző Sukhishvili társulat és megcsodálhatjuk a Maribori Szlovén Balett karizmatikus táncosait is. A nyár egyik legnagyobb show-ját ígéri az Astor Piazzolla, a “tangó királyának” műveiből álló est, melyet izgalmasan látványossá tesznek majd az ország sztár táncosai. Együtt énekelhetjük, hogy „Bamboleo” a Chico and the Gypsies zenekarral és Sinatra legnagyobb slágereit is eldúdolhatjuk a Cotton Club Singers énekeseivel.

A látványos színházi produkciókról sem kell lemondanunk a nyáron, hisz számos musical, operett, operaelőadás várja majd a közönséget. A fergeteges sodrású előadás, a Báthory Erzsébet musical, valamint Dolhai Attila estje, a Best of Dolhai is felejthetetlen kikapcsolódást ígér.

Válogasson produkciónk közül és csapjon le a legjobb helyekre!

Válogasson előadásaink közül, vásárolja meg színházjegyét, akár SZÉP kártyával és biztosítsa be helyét a legnagyobb bemutatókra már most!