A Margitszigeti Színház egyetértve csatlakozott a kaposvári Csiky Gergely Színház „KÖSZÖNJÜK NEKTEK, VELETEK VAGYUNK” című kampányához, ami a frontvonalban dolgozók áldozatos, lelkiismeretes és kitartó munkájára hívja fel a figyelmet.

A színházi világnap alkalmából, március 27-én 19 órakor szóljon a közös taps a frontvonalban szolgálók tiszteletére. Otthonunkban nyissunk ablakot vagy álljunk ki az erkélyre és tapsoljuk meg azokat, akik a mindennapokban értünk és egészségünkért harcolnak!

Színházunk összes dolgozója nevében köszönetünket fejezzük ki az egészségügyi dolgozóknak, az orvosoknak, az ápolóknak, a mentősöknek, a rendőröknek, a katonáknak, a bolti dolgozóknak, a tanároknak, az önkénteseknek és mindazoknak, akik mindannyiunk biztonságáért dolgoznak, frontvonalban szolgálnak és minden nap – minden percében a Covid-19 vírussal szemben harcban állnak!

A kampányhoz való csatlakozásunkkal szeretnénk kifejezni hálánkat, és biztatni mindenkit arra, hogy a járvány megfékezése érdekében oltassa be magát! Így a színházi élő találkozásra és élményre is mihamarabb lesz alkalmunk!

Az esemény linkje:
https://www.facebook.com/events/776285882992001/