CARAMEL – ÚJRA

Margitszigeti Szabadtéri Színpad
2023. aug 15. 20:00


Teltház!
 

CARAMEL – ÚJRA
MESTERKÓD részletek

2023. augusztus 15. kedd 20:00 (esőnap: augusztus 16.)

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Műsoridő: kb. 100 perc, szünet nélkül

Vendég:
Szulák Andrea, Veres Mónika (Nika)

Egy csupaszív, érzékeny énekes, aki nem fél kitárulkozni, megmutatni valódi önmagát. Bátran mer énekelni az érzéseiről, mély gondolatairól, melyekkel közönségét is minden alkalommal magával sodorja. 

Caramel idén nyáron is visszatér a Margitszigetre!

Caramel népszerűsége, csodálatos hangja mellett, épp a közelségben, a személyes és végtelenül őszinte kisugárzásban is rejlik. A hatalmas rajongótáborral rendelkező énekes különleges tehetségű zeneszerző, aki saját maga írja dalszövegeit is. 

Koncertjén a régi kedvencek és az új, rádiós slágerlistákat vezető szerzemények mellett részletek hangzanak el a tavaly bemutatott, Mesterkód című musicaljéből. Az előadás Petőfi Sándor születésének 200. évfordulójára íródott és hazánk neves költőinek szerelemes versei is fűszerezik majd az estét. 

Szövegíróként a költészet sem áll távol Carameltől. Jól bánik a szavakkal, úgy adja át mondanivalóját a világról, a szerelemről, a boldogságról és a hitről, hogy mindenki könnyen tud azonosulni vele. Vendégeivel, hazánk meghatározó női hangjával, olyan műsorral készül, mely felejthetetlen lesz mindenki számára.

Emerton-díjas magyar énekesnő és színésznő

Négy évesen már a Magyar Rádió szignálját énekelte, tagja volt az Operaház gyermekkórusának, sőt még a tizenötöt sem töltötte be, mikor megnyerte első díját egy külföldi fesztiválon. Azóta a Fonogram díjtól az Emerton díjig majd’ minden fontosabb elismeréssel megjutalmazták, színpadra lépett az ország legnevesebb zenészeivel, és több száz slágerhez kölcsönözte a hangját vokalistaként. Az egykori bájos kislány, aki csak annyit kért: “papa, ne félts”, már felnőtt, és igazi dívaként aratja sikereit immár szóló énekesnőként.
Kedvencei közé tartozik Tina Turner, Aretha Franklin, Whitney Houston, Beyonce és Ella Eyre is, csak hogy a nagyobbakat említsem. A magyar előadóművészek közül közel áll hozzá Katona Klári, az LGT, Cserháti Zsuzsa és Kovács Kati is.

EMeRTon-díjas és Máté Péter-díjas magyar énekesnő, színésznő, műsorvezető
A Neoton együttes énekesnőjeként lett ismert, 1993-ban ő volt az első, aki Magyarországot képviselhette az Eurovíziós Dalfesztiválon. Számos filmes- és színházi szerep fűződik a nevéhez, emellett olyan televíziós műsorokban volt látható, mint a Ki vagyok én? vagy az Activity.

Díjai:
Moszkva – OIRT-fesztivál nagydíja (1991)
Eger – Táncdalfesztivál első díja (1992)
Az év énekesnője (1992, 1994)
EMeRTon-díj (1992)
Budapesti Operettszínház – Az év musical színésznője (2013)

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Programajánló

július 2024
augusztus 2024
szeptember 2024
No event found!