THE FREAKS WORLD-CLASS CIRCUS SHOW

THE FREAKS
WORLD-CLASS CIRCUS SHOW

Margitszigeti Szabadtéri Színpad
2024. aug 28. 20:00


Jegyvásárlás

THE FREAKS

WORLD-CLASS CIRCUS SHOW

2024. augusztus 28. szerda 20:00 (esőnap: augusztus 29.)

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Budapesten először lesz látható a The Freaks társulata! Budapestre hozzák el a legújabb show műsorukat, a „Nova Visionaire” című előadásuk világpremierjét.
A társulat 2022-ben szerzett nemzetközi ismertséget, amikor a Britain’s Got Talent tehetségkutató műsorban léptek fel. Azóta Európa Ázsia és Amerika számos fesztiválján megfordultak. Sikeres előadássorozatot rendeztek a Las vegasi ARIA RESORT & CASINO-ban, a hongkongi kínai újévi fesztiválon, a bahreini Forma-1 Nagydíjon, valamint olyan neves televíziós műsorokban, mint a "Britain's Got Talent" vagy a "Helene Fischer Show".

A „The Freaks” együttes 15 éve alakult Ausztria legjobb cirkusz művészeiből, artistáiból és atlétáiból. A csapat egyedülálló, multimédiás attrakciókat készít, melyben a virtuóz akrobata számokat látványos LED animációkkal ötvözik, így kel életre a lélegzetelállító vizuális illúzió. Puszta kézzel és minden felszerelés nélkül katapultálják egymást méterekkel a levegőben. A plafonig emelkedő piramisokkal és szédítő trükkökkel ámulatba ejtik és örömet okoznak közönségüknek. Különösen az egymásba vetett vak bizalom az, ami megkülönbözteti ezt a csapatot.
CSAPATMUNKA, ERŐ ÉS VAK BIZALOM – ez vár a közönségre, amikor a THE FREAKS a színpadon áll.

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Programajánló

június 2024
július 2024
augusztus 2024
szeptember 2024
No event found!