HomeKözlemények - információkMinden Margitszigeti Ajándékkártya gazdára talált!

Minden Margitszigeti Ajándékkártya gazdára talált!

Kedves Látogatók!

Minden Margitszigeti Ajándékkártya gazdára talált!

Köszönjük a közös sikert!

A vártnál nagyobb érdeklődésnek köszönhetően a december 1-én elindított Ajándékkártya+ kampány és online értékesítés, a Margitszigeti Szabadtéri Színház népszerűségét is igazolva, rendkívül sikeresnek tekinthető. A limitált számban kiadott kártya készlete, a meghirdetett december 20. előtt elfogyott. Köszönjük! Így további példányokat, már nem áll módjukban vásárolni.

Aki most lemaradt a vásárlási lehetőségről, annak januárban is érdemes figyelni, lesz miért! MIÉRT IS? Hamarosan kiderül..

Nagy örömünkre szolgál, hogy a kártyabirtokosok, valamint megajándékozott családtagjaik, barátaik ilyen szép ajándékot tehetnek a fa alá. Gratulálunk a kártyavásárlóknak, és egyben tájékoztatjuk is Őket, hogy – ígéretünkhöz híven – 2021. január elején 1 hétig kizárólag számukra nyitjuk meg a Margitszigeti Színház előadásainak jegyértékesítését weboldalunkon: www.margitszigetiszinhaz.hu. Erről VIP hírlevélben értesülnek majd.

Áldott, boldog Karácsonyt és egészségben, örömökben bővelkedő Újesztendőt kívánunk Önöknek! Találkozzunk a 2021-es évadban már májusban, a pompás, zöld természetben, a Margitszigeten és a csodálatos szabadtéri színházunkban!

A  Margitszigeti Színház Munkatársai és Bán Teodóra, ügyvezető

KÖZLEMÉNYEK - INFORMÁCIÓK