Bradley Jaden vendége Zizi Strallen és Sándor Péter lesz. Izgalmas estére készülhetnek a musical rajongók június 18-án, amikor is Bradley Jaden, a West-End színpadainak ragyogó csillaga, egyedülálló koncertet ad a festői Margitszigeti Színházban. Az est fényét tovább emelik az énekes vendégei, Zizi Strallen a Londoni West-end vezető színésznője és Sándor Péter a magyar musical sztár.

A tehetség útja Londonból a nagyvilágba

Bradley Jaden számos jelentős színházi elismerést zsebelt már be, első nagy áttörését a “Les Misérables” (Nyomorultak) musical adaptációjának West End-i előadásában érte el, ahol kezdetben a karizmatikus forradalmár, a demokratikus szabadság és egyenlőség egyik leglelkesebb híve, Enjolras karakterét formálta meg, majd nem sokkal később Javert felügyelő szerepében állt közönség elé. 

Színészként vannak álmaink és törekvéseink, olyan dolgok, amelyeket szeretnénk elérni. Az én álmom mindig is az volt, hogy a Les Mis társulatában játszhassak” – mondta egy korábbi interjújában. “A teljes zenekart hallva – csak úgy folynak a könnyeim… Hihetetlen érzés hallani a társulatot, ahogy a “One Day More” -t énekli mögöttem – minden alkalommal érzem, ahogy a libabőr végigfut a hátamon” – tette hozzá. 

Sándor Péter a hazai színpadok csillaga

Bradley Jaden mellé a színház egy olyan karakteres és tehetséges hazai művészt választott vendégül, aki méltó partnere lesz a sztárnak. Sándor Péter előadásmódja jellegzetesen szenvedélyes, mélyen kifejező, melyet a retorika, az intonáció, a ritmus, a testbeszéd, a csendek, a látvány és a zeneiség átgondolt eszközei tesznek egyedivé. A koncerten énekel majd többek között a Jekyll és Hyde és a La mancha lovagja című musicalekből.

A londoni Mary Poppins Budapesten

Zizi Strallen, brit színésznő leginkább a Mary Poppins című musical címszerepében nyújtott alakításával vált híressé. Első fontosabb szerepe Meg Kincaid karaktere volt a Merrily We Roll Along c. musicalben, legutóbb pedig a Sunset Boulevard koncertprodukciójában lépett színpadra.

Egy est, amely minden színházi rajongó számára kötelező

A Trieszt, New York és London után a Margitszigeti Színházba érkező produkció nem csupán újabb állomása Jaden zenei karrier útjának, hanem egy különleges alkalom, ahol a művész eddigi pályafutásának csúcspontjait eleveníti fel dalok és történetek formájában. A produkció Jaden karrierjének egyik csúcspontja, hiszen ez lesz az első alkalom, hogy a Broadway-n is megcsillogtathatja tehetségét. A műsorban helyet kapnak a legismertebb musical slágerek, olyan darabokból, mint a Szépség és a szörnyeteg, a Shrek, a Wicked, My fair lady, a La mancha lovagja, az Operaház fantomja, a West Side Story és a Nyomorultak.