Miénk a SZÍNHÁZ, miénk a VILÁG!

A Margitszigeti Színház az idei nyári szezon sikerei után még nagyobb lendülettel készíti elő a 2023-as nyár programját. Közönségünk grandiózus, csak nálunk megélhető különleges film-zenei koncertekkel, új musical, opera- és operettbemutatókkal, balettelőadásokkal találkozhat színpadunkon a következő évben is. 

Mi minden várja Önt színházunkban jövő nyáron? Világsztárok, hazai kiválóságok, legendás előadóművészek, nagyszabású zenei élmények, szerelem, élmény, lenyűgöző látvány, gálakoncertek, kedvencek!

2023-ban várhatóan bemutatjuk a Margitszigeti Színház színpadán a Jurassic park film zenéjéből készült koncertet, grandiózus látvánnyal és hangzással, de érkezik hozzánk a Red Bull Jukebox produkció, Astor Piazzolla, a “tangó királyának” műveiből álló est, a Maribori Balett Rómeó és Júlia előadása, az autentikus grúz tánc hagyományait őrző Georgiai Állami Népi Együttes látványos táncelőadása,  a Cotton Club Singers Sinatra estje, a két világhírű szoprán énekesnő, Pretty Yende és Nadine Sierra operagálája, Daniel Lozakovich hegedűművész és a Nemzeti Filharmonikusok koncertje és még sok más meglepetés előadás.

Amíg csapatunk a programok szervezésén dolgozik, addig sem hagyjuk nézőinket tartalom és izgalmak nélkül. Weboldalunkon megtekinthetők a 2022-es szezon előadásaiból, koncertjeiből készült werkfilmjeink és fotógalériánk. Élje át újra az élményt velünk!

Érzelem, szerelem, izgalom, látvány, közösségi élmény! 

Hamarosan érkezünk, visszaszámlálás indul! 

Bán Teodóra
ügyvezető és művészeti vezető
Margitszigeti Színház

Fotó: MH/Hegedüs Róbert