Tisztelt Vásárlók!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Margitszigeti Szabadtéri Színházban május hónapra meghirdetett koncerteket későbbi időpontban rendezzük meg. Az egyes eseményekre már online megváltott jegyek automatikusan érvényesek az új időpontra, melyről a vásárlókat az InterTicket jegykezelő rendszer e-mailben is hamarosan tájékoztatja.

A programok új időpontjáról, emellett weboldalunkon is tájékozódhatnak: https://margitszigetiszinhaz.hu/programok/

További információ a jegyekkel kapcsolatban: jegy@margitszigetiszinhaz.hu

Megnyugtató és egybehangzó közös döntés született a színház vezetése és a művészek, illetve a menedzsmentek között, így az előszezonra tervezett könnyedebb, könnyűzenei koncertekről nem kell lemondaniuk a rajongóknak, mert azokat új, egyeztetett időpontokban megrendezzük. Így a fellépő sztárok, a közreműködő művészek és a technikai stáb is a fellépéseket megelőző felkészülési időszakot is már beoltottan és biztonságos kezdheti meg.

A 2021-es műfaji sokszínűség jegyében a margitszigeti nagyszínpadon a jazz, pop, elektronikus és klasszikus zenei előadók egyaránt szerepelnek, ráadásul többen közülük jubiláló vagy különleges, még soha nem látott összeállítással készülnek a margitszigeti közönség elé lépni.

A májusi koncertek új időpontjai:

szeptember 15.

Lotfi Begi és a Heureka Pop Orchestra koncert, több sztárvendéggel, köztükRúzsa Magdi, Radics Gigi, Lábas Viki, Császár Előd, Nika és Kollányi Zsuzsi.

szeptembert 17.

Žagar 20 jubileumi koncert

július 1.

Budapest Klezmer Band 30 éves évfordulós nagykoncert

szeptember 4.

Tóth Vera és a Budapest Jazz Orchestra koncertje, Tóth Gabival és meglepetés vendéggel.  

június 29.

Demjén koncert

szeptember 12.

Szikora Róbert és az R-Go koncertje