2023. május 28. (vasárnap) 10-18 óráig

Margitszigeti Szabadtéri Színház rendezésében 

Gyereknapi programajánlat minden gyereknek és az egész családnak! 

Tudományos-fantasztikus játékok, vetélkedők és versenyek

Számos meglepetés és ajándék várja a résztvevőket. 

Dinó-látogatóközpont a Margitszigeti Színházban

Ismerd meg a múltat, védd a jelent a jövőért!

A magyar őslénykutatás elismert szakemberi tartanak minden korosztály számára izgalmas ismeretterjesztő előadásokat a dinókról és az itthon fellelhető őshüllőkről. 

Emellett olyan vetélkedőkkel, ügyességi és csapatjátékokkal kapcsolódhatnak ki a családok gyereknap alkalmából – az esti FILM-ZENE-KONCERTRE hangolódva – mint például a dinótojás keresés, dinócsontváz összerakó verseny, dinó szépségverseny, vagy épp egy műveltségi vetélkedő.

Az esemény garantáltan egyedülálló, felejthetetlen lehetőséget kínál minden korosztálynak, hogy átélhessék a Jurassic Park varázslatos világát, és életre szóló közös élménnyel gazdagodjanak.

Az interaktív gyereknapi eseményt megkoronázza az este 8 órakor kezdődő FILM-ZENE- KONCERT, az ikonikus Jurassic Park 1. film vetítése, élő nagy szimfonikus zenekari kísérettel.

A 30 éves jubileumát ünneplő filmtörténeti klasszikus, Steven Spielberg és John Williams mesterműve, csak egyszer május 28-án és csak a Margitszigeti nagyszínpad óriás kivetítőjén lesz látható.

Az est egyedülálló különlegessége, hogy az élő zenei kíséret és film kapcsolata a technika segítségével születik meg és varázsolja elénk egyedülállóan a fantasztikus és tudományos történetet. 

Bővebben: https://margitszigetiszinhaz.hu/margitszigeti-programok/nagy-dinofesztival-a-margitszigeten/