HomeKözlemények - információkCaramel újabb csodás koncerttel lepi meg a rajongóit, ezúttal a Margitszigeten

Caramel újabb csodás koncerttel lepi meg a rajongóit, ezúttal a Margitszigeten

Molnár Ferenc Caramel 2005-ben került a zenei köztudatba. A sikere másfél évtized múltán is töretlen, a zenei és a közélet kiemelt szereplője. Dalai fülbemászóak, mély érzéseket ébresztenek a hallgatókban, szövegei mindannyiunkat megszólítanak, kiemelnek a hétköznapokból. A személyes találkozás Molnár Ferenc Caramellel minden esetben ünnep.

Koncertjein meghitt és felemelő hangulatot élhet át minden látogató. Ezúttal SIMFONICA II. címmel várja egy feledhetetlen estére rajongóit. Érdemes ellátogatni, hisz a szimfonikus nagyzenekar adta a zenei kíséret és a külön ez alkalomra szerzett és hangszerelt dalok garantáltan megkoronázzák a korai őszi estét. A szerzeményeket a Liszt Ferenc-díjas zeneszerző, Zsoldos Béla hangszereli át nagyívű hangzássá, amely harmóniát Caramel utánozhatatlan, bársonyos tenorja tesz teljessé.

Szeptember 11-én ismét a Margitsziget különleges helyszínéhez illő koncerttel készülünk, egy kicsit romantikusabb egy kicsit emelkedettebb estére, hisz a hely hangulata miatt ez a letisztultság is belefér. Nem könnyű ennyi év dalaiból egy olyan csokrot összeállítani, amiben mindent odaadhatok a közönségnek, amit szeretnék és amit szeretnének, ráadásul teljesen új szerzeménnyel is készülök.” – mondta el Caramel.

Aznap a Margitszigeten egész nap várjuk a látogatókat az eucharisztikus családi napra, melynek helyszíne lesz a Margitszigeti Víztorony kilátó és kiállítótér, valamint a színház kerengője. Az alkalomhoz méltón illeszkedik majd este 20.00 órakor Caramel koncertje a nagyszínpadon, mely meghittséget, romantikát, meglepetéseket ígér.

KÖZLEMÉNYEK - INFORMÁCIÓK