Megtartották a Kőszívű – A Baradlay-legenda című új nemzeti musical nagy olvasópróbáját március 15-én az Erkel Színházban. Erzsébet királyné szerepében Miklósa Erika, de Polyák Lilla és Gubik Petra is brillíroz. Az újonnan készülő musical remek szereposztással, fülbemászó dalokkal és lenyűgöző látványvilággal várja a nézőket a Margitszigeti Szabadtéri Színházban június 17-én és 18-án. Ebből láthattak a nézők ízelítőt.

Az esemény a Kőszívű – A Baradlay-legenda – A nagy olvasópróba – Zene és szöveg címet viselte, és egy különleges show keretében vezette föl a produkciót, amelynek az ősbemutatója június 17-én és 18-án lesz a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. A legjobb helyek már fogyatkoznak!

Jegyvásárlás:

Kik is lesznek a szereplők?

A látványos  olvasópróbán kiderült, hogy a Kossuth-díjas Miklósa Erika Erzsébet királyné, Náray Erika Plankenhorst Antoinette, Polyák Lilla Bradlayné, Kovács Gyopár Liedenwall Edit, Gubik Petra Plankenhorst Alfonsine, Katona Kinga Lánghy Aranka, Szerednyey Béla Tallérossy Zebulon, Feke Pál Rideghváry Bence, Veréb Tamás Baradlay Jenő, Ember Márk Palvicz Ottó, Fehér Tibor Baradlay Richárd, Serbán Attila Ramiroff Leonin, Berettyán Sándor Baradlay Ödön, Barabás-Kiss Zoltán pedig az Öreg Pál szerepébe bújik.

A darab leköveti a regény történetét, melyben szerelmi és a történelmi szálak követik egymást. Középpontban a hazafiság, az anyai szeretet, a testvéri önfeláldozás, az árulás és a cselszövés áll.

A Baradlay testvérek lenyűgöző, kalandos és romantikus történetét itthon eddig még sosem látott látványvilággal és különlegesen szép dallamokkal tárják a nézők elé nyáron a Margitsziget színpadán. A darab írója Szente Vajk és Galambos Attila, zeneszerzője Juhász Levente.