Bíró Eszter: ÁLLATI ZENÉS ABC

Szent Margit kolostor-romok
2023. máj 29. 10:30


INGYENES!

Bíró Eszter:

ÁLLATI ZENÉS ABC

Családi, interaktív koncert

2023. május 29. hétfő (!) 10:30

Margitszigeti Színház – Szent Margit kolostor-romok

Az előadás interaktív, sok-sok játékkal, humorral, élőben megszólaló muzsikával, egy felhőtlen barangolás a betűk és hangok világában!

A Fonogram -, Gundel Művészeti - és Érték Díjas énekesnő, színésznő Bíró Eszternek két saját gyermeke adta az ihletet, hogy az ABC betűit dalokon és az ezekhez kapcsolódó játékokon keresztül szinte észrevehetetlenül tanítsa és szerettesse meg az óvodás és kisiskolás korosztállyal, ugyanakkor a szülőknek is színvonalas szórakozást nyújthasson. A dalszövegek Hegyi György (Emil.Rulez!) munkái, a zenéket az Artisjus-díjas, többszörös platina– és aranylemezes Födő Sándor írta.

A művésznő - akit a Miss Saigon, Az Operaház fantomja és a Csoda Krakkóban című filmek főszereplőjeként, valamint a Budapest Klezmer Band énekeseként ismerhettünk meg - Állati Zenés ABC című lemezéért 2014-ben Fonogram-díjat, az év énekesnőjeként 2015-ben Érték-díjat kapott. Az Állati Zenés ABC 1. és 2., illetve Időradír című CD-s könyvei 10 000 példányban keltek el, a JimJam TV-n már 3. éve fut Az Időmanó kalandjai c. TV-sorozata 17 résszel. Könyveit és lemezeit már több általános iskola alsó tagozatában használják a tananyag kiegészítéseként.

Közreműködnek:
Födő Sándor - ütőhangszerek, vokál
Csókás Zsolt – gitár, vokál
Cserta Balázs – szoprán szaxofon, klarinét, furulyák, magyar duda
Honlap: http://www.biroeszter.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Programajánló

május 2024
június 2024
július 2024
augusztus 2024
szeptember 2024
No event found!