Fenyő Miklós: Bye, bye nyár

Margitszigeti Szabadtéri Színpad
2015. aug 29. 20:00


Fenyő Miklós: Bye, bye nyár

koncert

2015. augusztus 29. (szombat) 20 óra
Margitszigeti Szabadtéri Színpad

(3 óra, egy szünettel)

Bye, bye nyár… szól a refrén Fenyő Miklós legújabb dalában, amely júliustól már hallgatható. A dal a Művész idei amerikai turnéján született és témájában, hangulatában összefoglalja mindazt, amelyről az immáron tradíciónak számító nyár búcsúztató, augusztus végi margitszigeti koncertek szóltak és szólnak reményeink szerint még sok-sok éven keresztül.
Fenyő Miklós 2015. augusztus 29-én 18. alkalommal várja nagy szeretettel a közönséget, hogy ismét fergeteges műsorral ajándékozza meg őket ezen a nyári végi estén.
Hiába telt el sok év az első margitszigeti koncert óta, Miklós gondoskodik, hogy minden évben újabb és újabb meglepetésekkel tarkított műsor kerüljön a színpadra. Most augusztusban két fiatal tehetséges énekest hívott meg vendégművészként. Gájer Bálintot talán nem kell bemutatni, hisz a hazai swing képviselőjeként nagy sikert és ismertséget ért el egy televíziós tehetségkutatóban. Kerényi Miklós Mátét pedig mindenki ismerheti, mint a Budapesti Operettszínház színészét, több nagysikerű darab főszereplőjét. A vendégek szóló, és Miklóssal közös műsorszámmal is készülnek. Az este külön érdekessége, hogy a Hungária Tribute zenekar is színpadra lép Miklóssal.

Tehát újra itt a Margitszigeti koncert. Aki már volt Fenyő Miklós koncerten, tudja mi várja, aki még nem volt ne hagyja ki a pálmafás, limbós, jampis-angyalos hangulatot.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Programajánló

május 2024
június 2024
július 2024
augusztus 2024
szeptember 2024
No event found!