FENYŐ MIKLÓS
koncert
Szerelmes Sziget

Margitszigeti Szabadtéri Színpad
2023. aug 26. 20:00


Jegyvásárlás
 

FENYŐ MIKLÓS

koncert

SZERELMES SZIGET

2023. augusztus 26. szombat 20:00 (esőnap: augusztus 27.)

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Műsoridő: kb. 150 perc, szünet nélkül

Vendégek:
Peter Šrámek
Fonogram díjas énekes
&
Fenyő Miklós - Tasnádi István:
Made in Hungária
részletek egy zenés házibuliból
a
József Attila Színház
művészeinek előadásában

Fenyő Miklós 26. nyárbúcsúztató koncertje a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon

Már több mint negyedszázada, pontosabban 26 évvel ezelőtt rendezte meg Fenyő Miklós első nyárbúcsúztató koncertjét a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Azóta megszakítás nélkül, ha esett, ha fújt, minden év augusztus utolsó szombatján tartotta speciálisan csak a Szigetre készült koncertjét, minden évben teltház előtt. Idén 26. alkalommal, aug. 26.-án szombaton lesz ismét a várva várt budapesti koncert. Ilyen sorozatot más előadó nem tudott produkálni idehaza.

Miklós tavaly ünnepelte a 75. születésnapját melynek alkalmából frenetikus sikerű országos turnéja volt. De nincs megállás. Idén szintén sok meghívás vár rá, melynek kiemelkedő állomása lesz ez az aug. 26-ai koncert. Ideáig minden évben más és más címmel és koncertprogrammal jelentkezett Miklós. Nem lesz ez másként most sem. Az idei koncert címe: Szerelmes Sziget
Nem tudjuk, hogy mi hajtja Fenyő Miklóst, de abban lehet valami igazság, hogy a rock&roll konzervál.

Koncertjén a Fenyő Gyöngye zenekar és a Rumbabák vokál kíséri, a Jampi Angyalok pedig mindent megtesznek azért, hogy mindenkit táncba vigyenek. A koncertjén természetesen felcsendülnek majd az elmaradhatnak „örökzöld” slágerek is, mint a Csókkirály, a Hotel Menthol, a Csavard fel a szőnyeget, vagy a Made in Hungária, de meglepetésekben sem lesz hiány.

Fontos megjegyezni, hogy a tavalyi évhez hasonlóan, idén is lesz esőnapja a koncertnek: aug. 27. vasárnap

Fenyő Miklós - Tasnádi István:
Made in Hungária
részletek egy zenés házibuliból

Tartson velünk egy igazi házibuliba! A Margitszigeti Szabadtéri Színpadon ízelítőt adunk a József Attila Színház előző évadának közönségkedvencéből, a Made in Hungária musicalből.

Idézzük meg együtt a régi Szent István parkot, az Ipoly mozit, a Dagály Fürdőt – szűkebb hazánk, a budapesti XIII. kerület nevezetes pontjait; és a Ki mit tud?-ok korszakát, amikor is egy kezdő, fiatal zenekar még pálmafákat tudott a Váci út macskaköveire varázsolni.

Rendező: Lengyel Ferenc

Peter Šrámek

Magyarországon a Rising Star vetélkedőben bejutott a Top 12-be, és végül a 3. helyezést érte el. Azóta gyakran szerepel a magyar bulvársajtóban. A Sztárban sztár +1 kicsi első évadában is képernyőre került.

2022-ben megnyerte a Csináljuk a fesztivált! című zenés show-műsor 7. évadát.

A szintén 2022-ben képernyőre került A Király című filmsorozatban – melyben Zámbó Jimmy énekhangjaként vállalt szerepet -, Nagy Ervin, és Olasz Renátó „kölcsönözte” Péter Srámek énekhangját.

2023 májusában első külföldi állampolgárként "A Király - Filmzene & Symphonic" című dupla albumáért Fonogram-díjat kapott, az év hazai kortárs szórakoztatózenei albuma kategóriában.

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Programajánló

május 2024
június 2024
július 2024
2024. júl 24.

LURA
koncert

Margitszigeti Szabadtéri Színpad
augusztus 2024
szeptember 2024
No event found!