FENYŐ MIKLÓS
koncert
Szerelmes Sziget

Margitszigeti Szabadtéri Színpad
2023. aug 26. 20:00


Jegyvásárlás
 

FENYŐ MIKLÓS

koncert

SZERELMES SZIGET

2023. augusztus 26. szombat 20:00 (esőnap: augusztus 27.)

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Műsoridő: kb. 150 perc, szünet nélkül

Vendégek:
Peter Šrámek
Fonogram díjas énekes
&
Fenyő Miklós - Tasnádi István:
Made in Hungária
részletek egy zenés házibuliból
a
József Attila Színház
művészeinek előadásában

Fenyő Miklós 26. nyárbúcsúztató koncertje a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon

Már több mint negyedszázada, pontosabban 26 évvel ezelőtt rendezte meg Fenyő Miklós első nyárbúcsúztató koncertjét a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Azóta megszakítás nélkül, ha esett, ha fújt, minden év augusztus utolsó szombatján tartotta speciálisan csak a Szigetre készült koncertjét, minden évben teltház előtt. Idén 26. alkalommal, aug. 26.-án szombaton lesz ismét a várva várt budapesti koncert. Ilyen sorozatot más előadó nem tudott produkálni idehaza.

Miklós tavaly ünnepelte a 75. születésnapját melynek alkalmából frenetikus sikerű országos turnéja volt. De nincs megállás. Idén szintén sok meghívás vár rá, melynek kiemelkedő állomása lesz ez az aug. 26-ai koncert. Ideáig minden évben más és más címmel és koncertprogrammal jelentkezett Miklós. Nem lesz ez másként most sem. Az idei koncert címe: Szerelmes Sziget
Nem tudjuk, hogy mi hajtja Fenyő Miklóst, de abban lehet valami igazság, hogy a rock&roll konzervál.

Koncertjén a Fenyő Gyöngye zenekar és a Rumbabák vokál kíséri, a Jampi Angyalok pedig mindent megtesznek azért, hogy mindenkit táncba vigyenek. A koncertjén természetesen felcsendülnek majd az elmaradhatnak „örökzöld” slágerek is, mint a Csókkirály, a Hotel Menthol, a Csavard fel a szőnyeget, vagy a Made in Hungária, de meglepetésekben sem lesz hiány.

Fontos megjegyezni, hogy a tavalyi évhez hasonlóan, idén is lesz esőnapja a koncertnek: aug. 27. vasárnap

Fenyő Miklós - Tasnádi István:
Made in Hungária
részletek egy zenés házibuliból

Tartson velünk egy igazi házibuliba! A Margitszigeti Szabadtéri Színpadon ízelítőt adunk a József Attila Színház előző évadának közönségkedvencéből, a Made in Hungária musicalből.

Idézzük meg együtt a régi Szent István parkot, az Ipoly mozit, a Dagály Fürdőt – szűkebb hazánk, a budapesti XIII. kerület nevezetes pontjait; és a Ki mit tud?-ok korszakát, amikor is egy kezdő, fiatal zenekar még pálmafákat tudott a Váci út macskaköveire varázsolni.

Rendező: Lengyel Ferenc

Peter Šrámek

Magyarországon a Rising Star vetélkedőben bejutott a Top 12-be, és végül a 3. helyezést érte el. Azóta gyakran szerepel a magyar bulvársajtóban. A Sztárban sztár +1 kicsi első évadában is képernyőre került.

2022-ben megnyerte a Csináljuk a fesztivált! című zenés show-műsor 7. évadát.

A szintén 2022-ben képernyőre került A Király című filmsorozatban – melyben Zámbó Jimmy énekhangjaként vállalt szerepet -, Nagy Ervin, és Olasz Renátó „kölcsönözte” Péter Srámek énekhangját.

2023 májusában első külföldi állampolgárként "A Király - Filmzene & Symphonic" című dupla albumáért Fonogram-díjat kapott, az év hazai kortárs szórakoztatózenei albuma kategóriában.

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Programajánló

július 2024
augusztus 2024
szeptember 2024
No event found!