FilMharmonikusok 2.0 – Új filmek, új dimenziók

Margitszigeti Szabadtéri Színpad
2012. jún 08. 20:00


Budafoki Dohnányi Zenekar:

FilMharmonikusok 2.0 – Új filmek, új dimenziók

filmzene koncert

2012. június 8. (péntek) 20:30

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

A Budapesti Nyári Fesztivál 2012 nyitókoncertje.

A Budafoki Dohnányi Zenekar az elmúlt két évben több alkalommal is hatalmas sikert aratott a világ legismertebb filmzenéinek előadásával. A rendhagyó sorozat újabb állomásaként Hollerung Gábor zeneigazgató vezényletével ismét rendkívül széles zenei kínálattal, megújult programmal és technikai háttérrel várják a film, a zene és a filmzenék rajongóit a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

A műsorban ezúttal olyan ismert, kasszasikereket hozó filmek zenéi csendülnek fel, mint a Die Hard II, Gladiátor, Forrest GumpVissza a jövőbe valamint a korábbi koncerteken is elmaradhatatlan Indiana Jones és a Volt egyszer egy vadnyugat muzsikája.

Újdonságként magyar filmek zenéi is bekerülnek a programba: a Kell még egy szó (Honfoglalás), a Koppányi aga testamentuma, Szerelem első vérig, Szabadság, szerelem és A Tenkes kapitánya hangzik majd el.

A Budafoki Dohnányi Zenekar nagysikerű filmzene koncert-sorozatának legújabb állomása, új programmal, köztük magyar filmek zenéivel. Filmzenék és panorámavetítés, látvány és hangzás együtt!

VENDÉGELŐADÓKSZIROTA JENNIFER, a Csillag Születik döntős versenyzője és KOCSIS TIBOR az X-Faktor győztese.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Programajánló

május 2024
június 2024
július 2024
augusztus 2024
szeptember 2024
No event found!