Gengszterek éjszakája

Margitszigeti Szabadtéri Színpad
2011. aug 07.


Gengszterek éjszakája

Mészáros Árpád Zsolt idén egy különleges koncertre invitálja a rajongóit. A Margitszigeti Szabadtéri Színpad egy Chicago-i börtönné alakul át, ahol három kőkemény gengszter ül egy cellában…

Mészáros Árpád Zsolt élőzenekaros, látványos, show-elemekkel színesített koncertjei már-már tradicionálisnak mondhatók. Az elmúlt 10 évben Árpi minden évben új, egyedülálló műsorral és sztárvendégekkel várja közönségét.

Idén MÁZS a hölgy rajongóinak két jóképű sztárt, két nagyon jó barátját invitálta fellépőnek koncertjére: Vastag Csaba és Hujber Ferenc személyében. A három előadó kőkemény rosszfiúvá alakul át egy estére és egy igazi gengszter show-t láthat a kedves néző.

Vastag Csaba nevét egy ország ismeri most, de Árpi műsoraiban állandó vendégnek mondható és az elmúlt 10 évben a MÁZS-Produkció minden nagykoncertjén fellépett.

Hujber Ferencet inkább filmszínészként, mint énekesként ismeri a közönség. Kevesen tudják róla, hogy több musicalben is játszik és rendszeresen képezi a hangját szakemberek segítségével. De így is egy nagy vállalkozás lesz az idei – számára első zenekaros, élő- koncert.

A műsorban felcsendülnek igazi pop-rock slágerek és egy – egy musical is természetesen kicsit MÁZS-képp…

A helyszín Chicago – a bűnözés fellegvára. Adott három szívtipró gengszter, egy show-business cella és persze egy tárgyalás… Az, hogy miért és hogyan kerültek a börtönbe, még milyen további balhékat csinálnak ott és ezért milyen büntetés várja őket, az kiderül a koncerten.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Programajánló

május 2024
június 2024
július 2024
augusztus 2024
szeptember 2024
No event found!