Érkezzen hajóval a Margitszigeti Színház előadásaira!

Érkezzen hajóval a Margitszigeti Színház előadásaira!

Irish Dance Experience

Margitszigeti Szabadtéri Színpad
2009. júl 05.

“Úgy érzem, hogy a közönség fiatal, új arcokat és lábakat keres az ír tánc produkciók világában. Michel Flatley, Jean Butler és Colin Dunne nagyon tehetséges táncosok, akik inspiráltak engem, de most már itt az ideje, hogy megmutassam a világnak a saját kreatív képességeimet”. /Catherine Gallagher/

The Irish Dance Experience
A The Irish Dance Experience az ír sztepptánc legkiválóbb táncművészeiből álló társulat. Szólótáncosa és koreográfusa az ír nemzeti bajnok és többszörös világbajnok Catherine Gallagher, aki tagja volt a világhírű Riverdance együttesnek és megannyi vezető társulatnak, akik eme jeles műfajban szórakoztatják a közönséget.

Az Irish Dance Experience egy új különleges színfolt az ír tánc és a táncművészet világában. A produkciót nézve megtapasztalhatjuk az autentikus ír tánc varázsát, de Catherine izgalmas és újszerű koreográfiái a modernebb stílusú zenei alapokra, minden alkalommal ámulatba ejtik a közönséget.
Catherine dinamikus, szenzációs és lélegzetelállító szólókat táncol.

„Régebben nagyon sok produkció használt fel kelta legendákat és mítoszokat, én azonban úgy gondolom, hogy csak összezavarják a nézőket, és mindig eltérnek a történettől. Nem akarok történelemórát tartani a közönségemnek. Inkább azt szeretném, hogy megtapasztalják az ír tánc mélységeit és érzékeljék, hogy ez egy erőteljes és dinamikus művészi kifejezésmód!”
/Catherine Gallagher/

Szólótáncos és koreográfus: Catherine Gallagher Írország Nemzeti Bajnoka

esőnap: július 6.

Jegyárak: 8.400- 6.900- 5.900- 4.900- 3.900-

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Programajánló

június 2023
július 2023
augusztus 2023
szeptember 2023
No event found!