Magna Cum Laude

Margitszigeti Szabadtéri Színpad
2014. aug 07.


Magna Cum Laude

koncert

2014. augusztus 7. (csütörtök) 20:00
Margitszigeti Szabadtéri Színpad

(2 óra szünet nélkül)

„Kilencszázkilencvenkilenc, mezőtúri nyár, itt kezdődött el minden…” – emlékezik meg az indulásról a 999 című dal. 2014 egy igen fontos év a zenekar számára. Az idén 15 éves banda több fontos dologgal is készül a jeles esemény kapcsán. Az év végére tervezett nagyszabású jubileumi koncertje előtt egyetlen alkalommal lép fel Budapesten, a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

10+5 év, rengeteg küzdelem, tagcserék, nagylemezek, klipek és koncertek százai nyomán jutott el a Mező Misi, Szabó Tibi, Kara Misa alkotta, máig eredeti formáció a gyulai próbateremből a nagyszínpadokig. Minden állomásÁtkozott nők, Színezd újra, Túl későn, Visszhang, Főnököm, Pálinka dal, Vidéki sanzon vagy a Köszönet, hogy csak néhányat említsünk a zenekar megannyi sikerdala közül.

A Margitszigeten a legnagyobb slágerek mellett a legújabb album dalai is felcsendülnek majd, de a koncert a legnagyobb rajongóknak is tartogat meglepetéseket. Az akusztikus és elektronikus vegyes koncertet egy különleges szimfonikus hangszerelés teszi egyedülállóvá, megmutatva a Magna-dalok színes világát.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Programajánló

május 2024
június 2024
július 2024
augusztus 2024
szeptember 2024
No event found!