Miller Zoltán élőzenekaros koncert

Margitszigeti Szabadtéri Színpad
2015. aug 30. 20:00


Miller Zoltán
élőzenekaros koncert

2015. augusztus 30. (vasárnap) 20 óra
Margitszigeti Szabadtéri Színpad

(90 perc)

Miller Zoltán egy szív, mely szeretettel és alázattal dobog sok ezer rajongója előtt. Hangja kristálytiszta, zenéje letisztult. Tehetsége kiemelte a zenei világ nagy nevei közé, különleges jelleme meghatározza színpadi jelenlétét. Neve egybeforr a minőséggel és garancia a világ bármely színpadán. A közkedvelt énekes a világhírű Sir Andrew Lloyd Webbertől származó elismeréssel is büszkélkedhet: „You are the best Raul who I’ve ever seen” mondat, mely az Operaház Fantomjának bemutatóján a Madách Színházban hangzott el. A SONY/BMG szerint Ő „A hang, amely újra elvarázsol”.
A számos díjjal kitüntetett színész, énekes Dobránszky Zsuzsanna operaénekesnő és Miller Lajos Kossuth és Liszt Ferenc-díjas operaénekes gyermeke, 1995-től a többszörös aranylemezes Emberek zenekar énekeseként ismerhette meg a közönség. A teljesség igénye nélkül számos színházi darab főszerepében lenyűgözte a nagyérdeműt, Az Operaház fantomjaNyomorultakAnna KareninaMade in HungariaEvitaChicago, stb. A Gór Nagy Mária Színitanodába jelentkezése óta a majd töretlen pályafutása során, több mint 30 főszerepet játszott el.
2013-as nagysikerű Erkel Színházas Jubileum koncertje után hamarosan a második nagylemezével debütál és élőzenés koncerttel lepi meg rajongóit augusztus 30-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Egy nem mindennapi előadásra készül ezúttal is, ahol a nyári hangulat, egy varázslatos zenei élménnyel párosul majd.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Programajánló

június 2024
július 2024
augusztus 2024
szeptember 2024
No event found!