Váczi Eszter & the Quartet

Margitszigeti Víztorony
2014. jún 29.


Váczi Eszter & the Quartet
Jazzy Tower-koncert

2014. június 29. vasárnap, 20.00
Margitszigeti Víztorony

(90 perc, szünet nélkül)

A Váczi Eszter Quartet 2009-ben megjelent Vissza hozzád című első albuma alig egy év leforgása alatt aranylemez lett, 2011 januárjában pedig elérte a platina fokozatot. Az egy dal kivételével kizárólag saját szerzeményeket tartalmazó korong sikere túlszárnyalt minden előzetes várakozást. A formáció a mai zenei piacon elsőként jelentkezett magyar nyelvű jazz dalokkal, ami eddig nem volt jellemző a műfajra.

A 2002-ben alakult csapat kezdetben sok más zenekarhoz hasonlóan örökzöld jazz standardek feldolgozásait játszotta, majd a Tom-Tom kiadó fantáziát látott a szerzeményekben, és a zenekar mögé állt. A megjelenést követően a rádiók azonnal játszani kezdték a dalaikat, és több koncertmeghívást is kaptak.

Így jutottak el Erdélybe és Szlovákiába, Párizsban két alkalommal koncerteztek, többek között a Jazzy Colors jazzfesztiválon. 2009-ben Orosz Dénes az ő lemezükről választott főcímdalt a Poligamy című filmjéhez.

A zenekar nemrég jelentette meg harmadik lemezét Belső tenger címmel, amely 11 új szerzeményt tartalmaz. A dalok kitűnő hangzása Helik Hadar hangmérnök szakértelmének köszönhetően világszínvonalú.

A RETÚR hajójegyet a belépő tartalmazza!

Érkezzen Színházi-hajójárattal a koncertre!

A programjegy az oda- és visszaútra szóló hajójegyet eleve tartalmazza, így nem kell külön hajójegyet váltania.

A Jazzy-programjegy az alábbiakat tartalmazza: welcome drink, RETÚR hajós transzfer, koncertjegy, látogatás a Víztorony kilátó és kiállító térben.

Menetrend és kikötők IDE kattintva!

{tab=zenészek}

A zenekar tagjai:
Váczi Eszter – ének
Gátos Bálint baszzusgitár
Gátos Iván – billentyűs hangszerek
Mike Zsolt – dobok
Schneider Zoltán – gitár

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Programajánló

május 2024
június 2024
július 2024
augusztus 2024
szeptember 2024
No event found!