Virtuózok: Örömünnep – nyári nagykoncert

Margitszigeti Szabadtéri Színpad
2015. aug 20. 20:00


A Virtuózok a világ első komolyzenei tehetségkutatója, mely 2014 őszétől karácsonyig futott az M1-en. A műsorsorozat soha nem látott nézettséget hozott saját kategóriájában. A műsorban felfedezett fiatal tehetségek népszerűsége és országos ismertsége  kiemelkedő, a három korcsoportban zajló verseny kilenc döntőse, valamint az adásban szereplő, közel harminc klasszikus zenész a műsor befejezése óta számtalan felkérést kap. Rendezvényeken, koncerteken kiemelt eseményeken szerepelnek, mindenhol zajos sikerrel. Méltón képviselik a műsor fő üzenetét: ha a tehetség párosul a szorgalommal, a kitartással, az elhivatottsággal, az megkérdőjelezhetetlen értéket teremt.

A fiatal a tehetségek az alkalomhoz méltó, különleges programmal köszöntik az augusztus 20-i nemzeti ünnepet a Margitszigeten. A műsorban számos zenei különlegesség és meglepetés várja a közönséget.

Fellép a Virtuózok kilenc döntőse: Lugosi Dániel Ali (klarinét), Boros Misi (zongora), Gyöngyösi Ivett (zongora), Demeniv Mihály (harmonika),  Kiss Zoltán (hegedű), Szauer Bianka (hárfa), Sándor Zoltán (hegedű), Foki Dániel (klasszikus ének, lírai bariton), Tóth Bettina (hárfa).

Közreműködik:
Miklósa Erika operaénekes, a Virtuózok zsűritagja
Szenthelyi Miklós hegedűművész, a Virtuózok zsűritagja és a Magyar Virtuózok Kamarazenekar.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Programajánló

május 2024
június 2024
július 2024
augusztus 2024
szeptember 2024
No event found!