Aida Garifullina, Maria Agresta, a Bejart Ballet Lausanne és számos más híresség a főváros szívében!

Nagyon büszke vagyok rá, hogy olyan sztárok érkeznek hozzánk, a Margitszigetre, a főváros szívébe, mint a világhírű Bejart Ballet Lausanne egy elképesztően látványos előadással, Maria Agresta, a világhírű olasz operaszoprán, vagy épp az operavilág egyik nagy felfedezettje, a gyönyörű és csillogóan tehetséges Aida Garifullina.

Bár most a jótékony téli napsugarakat élvezzük és az idei év élményeit őrizzük a szívünkben, legbelül már bennünk van a várakozás. A várakozás a következő nyárra, mely ismét tele lesz izgalmakkal! Mi, a Margitszigeti Színház csapata folyamatosan hangolódunk a következő nyárra és örömmel, büszkén mutatjuk meg Önöknek a 2022-es szezon terveit, fellépőinek névsorát és tervezett produkcióink ízelítőit.

Repertoárunkban, a közönség igényeinek megfelelően, számos műfajt, sokszínű előadásokat, színházi és zenei produkciót találnak majd jövőre is. Fontos szerepet kap a Margitszigeten 2022-ben is az opera, a klasszikus zene, a könnyűzene, lesznek musical bemutatók, gálák. Örömmel mondhatom Önöknek, hogy meghívásunkra Budapestre érkezik majd Maria Agresta a világ legnagyobb színpadairól. 2022-ben immár harmadik alkalommal tér vissza a Margitsziget Színpadára a Bejart Ballet Lausanne társulata. A lehengerlő erejű produkcióról ismert társulat előadásai fiatalok egész tömegeit tették a tánc és a balett szerelmesévé. Wien Wien, nur du allein című táncelőadásuk Sisi császárné életét dolgozza fel. A világsztárok sora pedig folytatódik, hisz egy nagyszabású Opera Gála keretében nem más lép majd fel színpadunkon, mint Aida Garifullina, akit dívaként üdvözölhetnek az opera szerelmesei. Mélység, melegség és gyengédség, ami összetéveszthetetlenné teszi hangját. Ízlése, stílusa, visszafogott, érzelmessége és természetes szépsége az opera egyik legelbűvölőbb alakjává teszi. Rendszeresen énekel a Királyi Operaház, a Bécsi Állami Operaház és a New York-i Metropolitan színpadán.

A könnyedebb műfajok és hazai sztárok rajongóinak is bőven lesz választási lehetősége nálunk, hisz a Margitszigeti Szabadtéri Színpad a hazai hírességek egyik kedvenc koncerthelyszíneként is működik. Látványos ABBA Jazz Show-val készül az eredeti felállásban újra összeálló Cotton Club SingersJávori Fegya, a Budapest Klezmer Band alapítója a Margitszigeten mutatja be teljes életművét számos sztárvendég közreműködésével. Nem maradhatnak ki a nagy visszatérők sem, Fenyő Miklós, Geszti Péter, Dés László, a Budapest Bár vagy épp Caramel, akik évről-évre fergeteges hangulatot varázsolnak a csillagos ég alá. A sor természetesen még folytatódik és weboldalunkra folyamatosan töltjük fel a produkciókat!

Szívből ajánlom Önöknek 2022-es nyári műsorkínálatunkat!

Bán Teodóra

ügyvezető és művészeti vezető

Margitszigeti Színház