Mindannyiunk életében váratlanul érkezett és talán felkészületlenül is ért bennünket a járvány érkezése, de ma már tudjuk, hogy ez az esemény alapjaiban megváltoztatta és változtatja meg viselkedésünket és érintkezéseinket.

Fontos és tanulságos fordulatok történtek, átértékeltük kapcsolatainkat, talán kissé újra is rendeződött értékrendünk a világgal, a munkatársainkkal, barátainkkal és a családunkkal. Megtanultunk másokra is jobban figyelni, hinni és felelősséggel viselkedni annak érdekében, hogy mihamarabb újra megnyíló, megfiatalodott, új életformában megtaláljuk a biztonságot, hogy élvezhessük az élet, a természet valódi szépségeit, együtt, szellemi és fizikai értelemben is kiegyensúlyozottabb világot remélve, annak tevékeny részeként.

A nehéz időszakban a mielőbbi kilábalás irányába vezető  útról –  gondolom, mindannyian átgondolva a  jelen és jövőbeni életünk körülményeit –  újratervezünk és megpróbálunk a körülményekből a legtöbbet kihozni, magunk és ez által családunk és a társadalom minden érintettje számára is.

Kikapcsolódásunkra és feltöltődésünkre a lehetőséget nem veszítettük el, melynek megvalósításában szeretnénk az Önök partnerei lenni. Fogadják szertettel és bizalommal tőlünk a 2021-es szezonunk repertoárját. Minden előadás mögött igazi történetek, valódi ambiciózus művészek, szerzők, rendezők, alkotók és partner színházaink, társulataink és munkatársaink munkájának gyümölcsét élvezhetik majd  Margitszigeti Szabadtéri Színházunkban.

Egy kis összegzés a jobb eligazodáshoz:

2021-ben évfordulós zeneszerzőket ünneplünk a nagyszínpadon, nagykoncertekkel, külföldi vendégművészekkel, filmzenei koncerttel, musical bemutatóval és táncprodukciókkal is.

Több mint 40 nagyszínpadi produkciót tervezünk, számos új bemutatóval, mint a Carmen opera, a Mozart!, a Puskás és Tesla musicalok. Megünnepeljük az évfordulós nagy zeneszerzőket:Mozartot, aki 230 éve született, Verdit és Bartókot is méltó zenei és látványtartalom kontextusokban.

Minden előadásunk új és a színházunk kiváló adottságaihoz méretezett látványvilággal kerül színre, csakúgy, mint a könnyűzenei valamint filmzenei koncertek, balett- és táncprodukciók.

A pop és a rockzene, DJ és elektronikus hangszerelések előadói, szerzői rendhagyó, izgalmas formációkban készülnek a margitszigeti koncertekre, lemezbemutatókra, jubileumokra.

Számos esetben évtizedes sikerek összefoglalásaként áll össze az izgalmas és a várakozásoknak megfelelni kívánó 2021-es év.

Kérjük, hogy barangoljanak a weboldalunkon és ismerkedjenek meg a kínálattal, ami napról napra bővül majd. Az Early Bird kampány ezen felül lehetőséget ad a kedvezményes jegyvásárlásra, mellyel már biztos esélyt teremthetnek maguk és barátaink számára az élő találkozásra a Margitsziget Tündérkertjében.

Várom Önöket a Mindenki Színházában!

Bán Teodóra
ügyvezető igazgató, művészeti vezető