A legismertebb hazai nevek, a könnyűzenei és a színházi élet meghatározó zenészei, énekesei érkeznek 2023 nyarán is a Margitszigeti Szabadtéri Színház színpadára. A lenyűgöző látványt és élmént nyújtó teátrum a színházi bemutatók, operák, gálák és táncelőadások mellett minden évben otthont ad olyan egyedi és különleges koncerteknek, melyek kifejezetten a Margitsziget színpadára készülnek, így megismételhetetlen élményt nyújtanak.

Csoda és titok a Margitszigeten, ami megdobogtatja a szíved!

Július elseje lesz az a nap, amikor hazánk legnagyobb dívája, Zséda hozza el nagyszabású show-műsorát az idén 85 éves színpadra. Az énekesnő elegáns és kifinomult stílusa a produkció minden pillanatában megjelenik majd, egyszerre mutatja meg hódító és érzelmekkel teli énjét legszebb dalain keresztül. Mindenkinek van egy titkos kedvence, ami egyenesen a szívéhez szól, egy dal, ami hol édes, hol melankolikus romantikájával a legszenvedélyesebb énjét szólítja meg. Megérdemelnek ezek a dalok egy estét, amikor övék a főszerep, egy estét, amikor a Margitsziget varázslatos légkörében egy nagyívű, finomsággal és eleganciával fűszerezett koncerten elevenedik meg minden, ami miatt annyira rajongunk Zsédáért! A látvány, a hangszerelés, a vendégek, a tánc egyvelege mind ehhez a hangulathoz tesznek majd hozzá, a végeredmény pedig egy felhőtlen szórakozással teli, tökéletes nyári este.

Lélekmelengető showműsor, amit Pápai Jocitól még nem láthattunk

A nyár kellős közepén, július 15-én, szombaton egy látványos, új köntösbe bújtatott koncerttel debütál a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon Pápai Joci, aki első, ráadásul szimfonikus koncertjét adja a Margitszigeten. Az énekes mindig is különleges hangulatú, a közönséget magával ragadó műsoráról volt híres, így most is ilyen koncertet tervez, melynek hangszerelésében nem más volt segítségére, mint Szirtes Edina ’Mókus és Lombos Pál, azaz a Heureka Pop Orchestra Wien. A klasszikus szólamok és a világzenei motívumok finom összeolvadásának köszönhetően Joci mélyérzelmű dalai még erősebben hatnak majd. A közönség egy őszinte és lélekmelengető showműsorra készülhet, amelyben a szokásos slágerek új formájukban szólalnak meg.

Egyedülálló művészeti csemege

Dolhai Attila neve mindenkinek ismerősen cseng. A musical és operettvilág legnagyobb szerepeit már maga mögött tudhatja az elmúlt 20 évben. A nagyszabású koncert, melynek címe Best of Dolhai legmeghatározóbb szerepeinek keresztmetszete lesz sztárvendégekkel. A július 20-án megrendezett   előadás egyedülálló művészeti csemegét kínál majd valamennyi zenés műfaj rajongóinak Az est során elhangzanak a népszerű előadó leghíresebb musical- és operett slágerei, megidézve ikonikus színpadi szerepeit, de a palettáról nem hiányoznak majd Dolhai Attila legkedvesebb saját szerzeményei sem. Sztárvendégek: Janza Kata, Vágó Zsuzsi és Dolhai Luca.

Caramel régi és új slágerei egy estén

Caramel augusztus 15-ei, margitszigeti koncertjén a régi kedvencek és az új, rádiós slágerlistákat vezető szerzemények mellett részletek hangzanak majd el a tavaly bemutatott, Mesterkód című musicaljéből. Az est vendégei Szulák Andrea és Veres Mónika (Nika) lesznek. A koncert megfűszerezéseként verseket is hallhatunk majd, hisz szövegíróként a költészet sem áll távol Carameltől. Vendégeivel, hazánk meghatározó női hangjával, olyan műsorral készül, mely felejthetetlen lesz mindenki számára.