Bor Productions: „Ooh La La” – éjszakai revü-cirkusz

Margitszigeti Szabadtéri Színpad
2015. júl 30. 21:00


Bámulatos varieté-előadás kitűnő táncosokkal, valamint világhírű cirkuszi előadóművészek és artisták közreműködésével. Pazar jelmezek, lélegzetelállító mutatványok, szenzációs zenék, megindító dallamok, szép lányok, parádés kánkán és egy sármos konferanszié színész lépnek színre a különleges produkcióban.

A revü-cirkusz rendezője Steve Bor, egy magyar cirkuszi család sarja, aki zsonglőrként maga is beutazta a világot, 1986 óta készít nemzetközi sikerprodukciókat Bor Productions néven – melyet Kim Bor táncos-koreográfussal együtt vezet – kabarék, hotelek, kaszinók és luxushajók számára világszerte. Az ügynökség olyan elismert, világklasszis előadóművészekkel dolgozik együtt, mint az „Ooh La La” koreográfusa, Nathan Clarke, aki a BBC The Voice műsorának, a Londoni Olimpiai és Paralimpiai Játékok záróünnepségének valamint a Take That együttes Progress nevű koncertturnéjának koreográfusa volt.

Az „Ooh La La” egy felnőtteknek szóló éjszakai revü-show, érzéki cirkusz-színház, amilyen még nem volt Budapesten. A forró nyári éjszakák kihagyhatatlan attrakciója, kizárólag 16 éven felülieknek.

Tánckar: Crazy Rouge (a Britain’s Got Talent 2014. évi felfedezettje)

Koncepció: Steve Bor & Kim Bor
Koreográfus: Nathan Clarke

Rendező: Steve Bor

Producer: Bán Teodóra, Steve Bor

A Szabad Tér Színház és a Bor Productions közös bemutatója.

Bor Productions:

A Bor Productions nevű produkciós ügynökséget Steve és Kim Bor alapította 1986-ban – kabarék, hotelek, kaszinók, luxushajók számára gyártanak látványos élő show-műsorokat világszerte.

Steve Bor (Bor István) egy régi magyar cirkuszi család sarja. Szülei a II. világháború előtt működő híres utazó cirkusz, a Gazdag Cirkusz artistái voltak. Steve, édesapja nyomdokain haladva, zsonglőrszámával már gyerekként beutazta a világot. Olyan helyeken lépett fel, mint a Las Vegas-i Flamingo Hilton, a párizsi Folies Bergère, a London Palladium, a Sun City Hotel & Casino a Dél-Afrikai Köztársaságban, vagy az ausztráliai Conrad Jupiters.

Kim Bor táncos-koreográfus, tánckarvezető az Egyesült Királyság egyik legjelentősebb előadó-művészeti iskolájában, a Laine Theatre Arts-ban szerzett diplomát. Táncos pályafutása alatt olyan koreográfusokkal dolgozott együtt, mint Dougie Squires, Alan Harding és Arlene Phillips.

A Bor Productions családi produkciós cég kreatív csapata majd három évtizede varázsol csillogást a világ különböző színpadaira. Nemzetközi sikerprodukcióik a felhőtlen szórakozást tűzik ki célul, szem előtt tartva a művészi érzékenységet és színvonalat. Folyamatosan új utakat keresnek a szenzációsnál szenzációsabb show-k elkészítéséhez, céljuk, hogy újra meg újra kitűnjenek és felülmúlják a nézők várakozását.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Programajánló

július 2024
augusztus 2024
szeptember 2024
No event found!