Koncz Zsuzsa koncert

Margitszigeti Szabadtéri Színpad
2015. aug 16. 20:00

Koncz Zsuzsa-koncert

koncert

2015. augusztus 16. (vasárnap) 20 óra
Margitszigeti Szabadtéri Színpad

(2 óra 30 perc, egy szünettel)

Koncz Zsuzsa 2015-ös turnéjának egyik legizgalmasabb állomása a Margitszigeti Szabadtéri Színpad, ahol az énekesnő nem csak először lép színpadra, hanem pályafutása során itt és most adja első önálló szabadtéri koncertjét is.

A felejthetetlennek ígérkező esten felcsendül majd számtalan, sokak által szeretett dal, melyek összefonódnak a Kossuth-díjas művésznő nevével; mint például a Valahol egy lány, az Ég és föld között, a Jöjj, kedvesem vagy éppen a Ha én rózsa volnék, de számíthatunk meglepetésekre is.

„A természet közelsége jól esik mindnyájunknak, gyönyörű látvány a háttérben a nevezetes sok-sok évtizedes fák rengetege. Felszabadult, lazább a hangulat. Új kihívás. A múlt évi Sportarénabelihez hasonló, de mégis egészen más, a kihívások pedig mindig izgattak. Most tehát repül a nehéz kő… A többi meg rajtunk múlik, és azokon, akik majd ott lesznek. A számtalan dal ott sorakozik mögöttünk, mi pedig megteszünk mindent, hogy a közönség mellénk álljon. Drukkolunk és dolgozunk, dolgozunk és szorítunk, hogy összejöjjön minden úgy, ahogyan szeretnénk.” (Koncz Zsuzsa)

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Programajánló

No event found!