Koncz Zsuzsa koncert

Margitszigeti Szabadtéri Színpad
2015. aug 16. 20:00


Koncz Zsuzsa-koncert

koncert

2015. augusztus 16. (vasárnap) 20 óra
Margitszigeti Szabadtéri Színpad

(2 óra 30 perc, egy szünettel)

Koncz Zsuzsa 2015-ös turnéjának egyik legizgalmasabb állomása a Margitszigeti Szabadtéri Színpad, ahol az énekesnő nem csak először lép színpadra, hanem pályafutása során itt és most adja első önálló szabadtéri koncertjét is.

A felejthetetlennek ígérkező esten felcsendül majd számtalan, sokak által szeretett dal, melyek összefonódnak a Kossuth-díjas művésznő nevével; mint például a Valahol egy lány, az Ég és föld között, a Jöjj, kedvesem vagy éppen a Ha én rózsa volnék, de számíthatunk meglepetésekre is.

„A természet közelsége jól esik mindnyájunknak, gyönyörű látvány a háttérben a nevezetes sok-sok évtizedes fák rengetege. Felszabadult, lazább a hangulat. Új kihívás. A múlt évi Sportarénabelihez hasonló, de mégis egészen más, a kihívások pedig mindig izgattak. Most tehát repül a nehéz kő… A többi meg rajtunk múlik, és azokon, akik majd ott lesznek. A számtalan dal ott sorakozik mögöttünk, mi pedig megteszünk mindent, hogy a közönség mellénk álljon. Drukkolunk és dolgozunk, dolgozunk és szorítunk, hogy összejöjjön minden úgy, ahogyan szeretnénk.” (Koncz Zsuzsa)

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Programajánló

május 2024
június 2024
július 2024
augusztus 2024
szeptember 2024
No event found!