ARARAT WORSHIP COLLECTIVE
koncert

Margitszigeti Szabadtéri Színpad
2022. szept 06. 19:00


Jegyvásárlás

ARARAT WORSHIP COLLECTIVE

koncert

2022. szeptember 6. kedd 19:00 (esőnap: szeptember 7.)

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

18.00 Kapunyitás
19.00 Előzenekar: Hidden Kingdom
20.00 ARARAT WORSHIP COLLECTIVE koncert

Az Ararat Worship Collective budapesti keresztény fiatalokból álló zenekar, akik - saját bemutatkozásuk szerint - Istennek és Istenről szóló dalokat játszanak, melyekkel a céljuk elsősorban nem a szórakoztatás, hanem az evangélium üzenetének hirdetése és Jézus Krisztus személyének középpontba állítása. Szívhez szóló dallamaik, monumentális zenei világuk és a Biblia szellemiségében íródott dalszövegeik keresztények és nem keresztények ezrei számára jelentenek inspirációt és lelki feltöltődést.

A kollektíva 2018-as indulása után rövid idő alatt meghatározóvá vált a magyar keresztény könnyűzenei életben. Dalaikat YouTube-on milliós nézettségek követik, eddigi rendezvényeiket ezrek látogatták.

A Margitszigeti Szabadtéri Színpadon megrendezésre kerülő koncerten a népszerű Ararat számok mellett új dalok is elhangzanak majd.

A koncertre támogatói jegyek is vehetők melyek teljes bevételét a zenekar a segítséggel élő gyermekeket és családjaikat támogató KERT Alapítvány számára ajánlotta fel. A támogatói jegyet vásárlók a szervezők jóvoltából hajóval érkezhetnek majd a Margitszigeti Színházba.

A szimfonikus nagyzenekari hangzást és a kozmikus elektronikát ötvöző Hidden Kingdom zenei formáció 2015 óta létezik. A név mögött ifj. Balogh Ferenc zeneszerző, több sikeres produkció alkotója, társszerzője áll. Évek óta készít planetárium- illetve természetfilmekhez zenei aláfestéseket, melyek több más műveivel kiegészítve 2017-ben jelentek meg lemezen Küldetés címmel. Az album 2019-ben aranylemez lett, a kiadványon szereplő Idő című dal videoklipje ugyanebben az évben Szikra díjat kapott.

A Hidden Kingdom zenekar Genezis címmel idén új albummal jelentkezik, melynek előfutáraként két zenei tételhez video klip készült Pajor Kristóf rendezésében. Mind a zenék, mind a klipek vizuális világa a teremtés egy-egy napját, mozzanatát, az univerzum és földünk élővilágának létrejöttét dolgozza fel a hangok és a képek nyelvén.

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Programajánló

június 2024
július 2024
augusztus 2024
szeptember 2024
No event found!