Caramel – Ünnepi koncert

Margitszigeti Szabadtéri Színpad
2018. aug 20. 20:00


Caramel

Ünnepi koncert

2018. augusztus 20. (hétfő) 20.00

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

135 perc, szünettel

Először ad önálló koncertet a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon az ország immár tizennégy éve egyik legkedveltebb énekes előadója, Caramel!

Molnár Ferenc Caramelnek mindig is lételeme volt a zenélés, saját szerzeményeivel, demóival végigjárta a nevesebb kiadókat, ahol sorra elutasító választ kapott. A fordulat 2004-ben következett be a TV2 Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba, és azóta is töretlen népszerűségnek örvend, a zenei és közélet kiemelt szereplőjévé vált. Népszerűsége alapján a hazai könnyűzenei előadók, zeneszerzők szűk élmezőnyének tagja, Facebook rajongótábora több mint 400,000 főből áll, dalait 100 milliónál többször töltötték le YouTube-on és egyéb internetes felületeken.

Caramel most augusztus 20-án ad különleges koncertet a Margitszigeten, hogy együtt szórakozva töltsük el legnagyobb nemzeti ünnepünket!

A 36 éves énekes sok éves próbálkozás után 2004-ben tűnt fel a TV2 Megasztár című tehetségkutató műsorának második szériájában. Több mint 13 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője. 4 teltházas Aréna koncert, több országos turné, színházi és fesztivál-fellépés fűződik nevéhez.

Első lemeze 2005-ben jelent meg, Fonogram- és BRAVO-díjas, ötszörös platinalemezes, többszörös Petőfi TOP40, Mahasz TOP10-es szerző-előadó. Legnépszerűbb slágerei: Szállok a dallal, Ébren álmodók, Lélekdonor, Vízió, Jelenés, A dal nem hagy el, Várt váratlan, Mennem kell, Végtelen, Mégegyszer, Alternatív, A zeniten túl, Használd a szívedet, stb.

Az elmúlt években több tehetségkutató műsorban mentorként, zsűritagként véleményezte az elhangzott dalokat. 2017-ben A Dal című Eurovíziós dalválasztó műsor zsűritagjaként vállalt szereplést.

2017-es Caramel 7 című albuma dupla platinalemez lett, 2018-ben pedig elsőként kapta meg az újonnan alapított Máté Péter-díjat a könnyűzene területén végzett kiemelkedő munkásságáért.
Caramel – saját tapasztalatai, gyökerei révén – kiemelt figyelmet fordít a karitatív szerepvállalásra. Jó ideje aktív a hátrányos helyzetű gyermekek, fiatalok általános motiválásában, tehetségük gondozásában, emellett jószolgálati nagykövetként képviseli Budapest roma lakosságát.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Programajánló

június 2024
július 2024
augusztus 2024
szeptember 2024
No event found!