Caramel – Ünnepi koncert

Margitszigeti Szabadtéri Színpad
2018. aug 20. 20:00


Caramel

Ünnepi koncert

2018. augusztus 20. (hétfő) 20.00

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

135 perc, szünettel

Először ad önálló koncertet a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon az ország immár tizennégy éve egyik legkedveltebb énekes előadója, Caramel!

Molnár Ferenc Caramelnek mindig is lételeme volt a zenélés, saját szerzeményeivel, demóival végigjárta a nevesebb kiadókat, ahol sorra elutasító választ kapott. A fordulat 2004-ben következett be a TV2 Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba, és azóta is töretlen népszerűségnek örvend, a zenei és közélet kiemelt szereplőjévé vált. Népszerűsége alapján a hazai könnyűzenei előadók, zeneszerzők szűk élmezőnyének tagja, Facebook rajongótábora több mint 400,000 főből áll, dalait 100 milliónál többször töltötték le YouTube-on és egyéb internetes felületeken.

Caramel most augusztus 20-án ad különleges koncertet a Margitszigeten, hogy együtt szórakozva töltsük el legnagyobb nemzeti ünnepünket!

A 36 éves énekes sok éves próbálkozás után 2004-ben tűnt fel a TV2 Megasztár című tehetségkutató műsorának második szériájában. Több mint 13 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője. 4 teltházas Aréna koncert, több országos turné, színházi és fesztivál-fellépés fűződik nevéhez.

Első lemeze 2005-ben jelent meg, Fonogram- és BRAVO-díjas, ötszörös platinalemezes, többszörös Petőfi TOP40, Mahasz TOP10-es szerző-előadó. Legnépszerűbb slágerei: Szállok a dallal, Ébren álmodók, Lélekdonor, Vízió, Jelenés, A dal nem hagy el, Várt váratlan, Mennem kell, Végtelen, Mégegyszer, Alternatív, A zeniten túl, Használd a szívedet, stb.

Az elmúlt években több tehetségkutató műsorban mentorként, zsűritagként véleményezte az elhangzott dalokat. 2017-ben A Dal című Eurovíziós dalválasztó műsor zsűritagjaként vállalt szereplést.

2017-es Caramel 7 című albuma dupla platinalemez lett, 2018-ben pedig elsőként kapta meg az újonnan alapított Máté Péter-díjat a könnyűzene területén végzett kiemelkedő munkásságáért.
Caramel – saját tapasztalatai, gyökerei révén – kiemelt figyelmet fordít a karitatív szerepvállalásra. Jó ideje aktív a hátrányos helyzetű gyermekek, fiatalok általános motiválásában, tehetségük gondozásában, emellett jószolgálati nagykövetként képviseli Budapest roma lakosságát.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Programajánló

május 2024
június 2024
július 2024
augusztus 2024
szeptember 2024
No event found!