Fenyő Miklós koncert

Margitszigeti Szabadtéri Színpad
2014. aug 23.


Önök kérték

Fenyő Miklós koncert

2014. augusztus 23. szombat 20:00

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

(2 óra 30 perc, szünet nélkül)

1997 óta minden évben hatalmas rock and roll ünnepnek számít, amikor Fenyő Miklós a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra lép. A hagyomány idén is folytatódik, hiszen augusztus vége és a Margitsziget neve összeforrt vele és a felejthetetlen koncertélménnyel.

Fenyő minden évben valami újat mutat, ami viszont nem változik: a különleges látvány, díszlet és show idén is magával ragadja majd Mr. Rock And Roll hűséges rajongótáborát.

Az est fényét emeli Puskás Peti, aki a Komáromi Jókai Színházban a Made in Hungária főszerepét, azaz Fenyő Miklóst alakítja, valamint szerepelt az azonos című filmben is, ott Sampon, az SZTK-szemüvegkeretes, tipikus vesztes szerepében láthattuk.

Közreműködik: Fenyő Gyöngye ZenekarCsacska Macska VokálJampi Angyalok Tánckar

Önök kérték!

A cím magában hordozza a lehetőséget, hogy most Önök szavazhatnak arról, mely dalok szólaljanak meg a koncerten. A kívánságlistát az Önök szavazataiból állítjuk össze. Felkínálunk egy 100 dalból álló listát, melyből akár egy, akár több dalra is szavazhatnak. Az a 20 dal, amelyik a legtöbb szavazatot kapja, mindenképpen elhangzik augusztus 23-án.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Programajánló

május 2024
június 2024
július 2024
augusztus 2024
szeptember 2024
No event found!