Fenyő Miklós koncert

Margitszigeti Szabadtéri Színpad
2012. aug 25. 20:00


Fenyő Miklós koncert

„Minden álmom otthona”

Fenyő Miklós-koncert

2012. augusztus 25. (szombat) 20 óra

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Sztárvendégek: a Made in Hungaria színdarab főszereplői

Miller Zoltán | Blazsovszky Ákos | Ferencz Bálint
Gieler Csaba | Háda János | Lévay Viktória

Mi a program a nyár utolsó szombatján? Nem is kérdés. Minden évben egy felejthetetlen Fenyő Miklós koncerttel fejezzük be a vakációt. Augusztus utolsó hétvégéjén hiányozna, ha nem lenne. Idén sem lesz másképp.

1997 óta minden évben hatalmas rock and roll ünnepnek számít, amikor Fenyő Miklós a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra lép. Visszatérő vendégeink már tudják, hogy minden évben valami különleges látvánnyal, díszlettel és show-val várja közönségét Mr. Rock And Roll.

Idén májusban utolsó alkalommal játszotta a József Attila Színház a Made in Hungaria című színdarabot. A darab Fenyő Miklós életének egy szakaszát dolgozza fel. A 2001 októberében bemutatott művet több mint 320 alkalommal játszották, amelyben maga Fenyő Miklós is szerepet kapott. Erre az előadásra is emlékezünk a koncerten a főszereplőkkel együtt, igazi házibuli hangulatot varázsolva a Margitszigetre.

Természetesen a műsorból nem hiányozhatnak majd a legismertebb dalok – Csavard fel a szőnyeget, Csókkirály, Hotel Menthol, Limbó Hintó, Napfény a jégen valamint a többi Hungária- és Fenyő-sláger.

Videó ajánló:
http://www.youtube.com/watch?v=1nFRk7R1Nsg
http://www.youtube.com/watch?v=grYHSMgjAZ4&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=9BEg5FUM_fU&feature=relmfu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Programajánló

május 2024
június 2024
július 2024
augusztus 2024
szeptember 2024
No event found!