Fenyő Miklós – Novai Gábor: HOTEL MENTHOL (musical)

Margitszigeti Szabadtéri Színpad
2013. aug 24. 20:00


Fenyő Miklós – Novai Gábor:

HOTEL MENTHOL

musical

2013. augusztus 24. (szombat) 20:00
Margitszigeti Szabadtéri Színpad

A Pannon Várszínház előadása.

A 15 éves rock and roll musical újra Budapesten!

Ki ne emlékezne a ’80-as évek legendás Hungária együttesére, a házibuli hangulatot teremtő, életvidám rock and roll dalaikra, és a Hotel Menthol című lemezre? A legenda most életre kel, az álom valósággá válik, és a darabban semmi más nem számít, csak a jókedv, a szerelem, a zene, a rocky, a rumba, a csacsacsa, a twist, a csinos lányok, a remek ritmusok, a pepita napszemüveg, a hajlakk és a rágógumi.

Fenyő Miklós és Novai Gábor neve összefonódott a Hungária együttes kultuszával, annak stiláris jegyeivel, a magyar rock and roll-lal.

Hotel Menthol a rock and roll korszak immár elveszett világa, ahová visszavágynak hőseink. Visszavágynak a lázadás, az önfeledség, a humor, a polgárpukkasztásból túlflitterezett és színezett ruhák, a fölfésült frizurák, a sajátos napszemüvegek birodalmába.

Az álomvilág csak ezeken a furcsa szemüvegeken át látható, melyben az utat egy sajátos rock-Puck, Mike mutatja. Ő szövi a hálókat a szerelemek és összetűzések között, melyekbe néha maga is belebotlik. Ám a minduntalan felhangzó rock and roll muzsika mindenre megoldást hoz!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Programajánló

május 2024
június 2024
július 2024
2024. júl 24.

LURA
koncert

Margitszigeti Szabadtéri Színpad
augusztus 2024
szeptember 2024
No event found!