Kacagó Bábszínház:
RIGÓCSŐR KIRÁLYFI
bábelőadás
3 éves kortól ajánlott

Margitszigeti Színház - Kerengő
2023. máj 01. 11:00


INGYENES!

Nyit a margitszigeti JEGYPÉNZTÁR

Ezen a hosszúhétvégén (2023. április 29. – május 1.) szombaton, vasárnap és hétfőn 11-től 12-ig ingyenes gyermek- és családi programokkal várjuk vendégeinket!

Kacagó Bábszínház:

RIGÓCSŐR KIRÁLYFI

bábelőadás
3 éves kortól ajánlott

2023. május 1. hétfő 11:00

A Kacagó Bábszínház vidám, zenés, szórakoztató bábelőadása piciknek és nagyoknak az Óperencián innen és túl. Bábjaik beszélő bábok: kézzel faragott különleges, érzelmeket kifejező, grimaszoló szivacsbábok és mókás muppet-figurák: színesek, kedvesek és jól láthatók. 

„A gyönyörű, de beképzelt királylány nem akar férjhez menni, de nemcsak a kérőivel, Ludwiggal a lovacskájával is utálatosan bánik. A leánykérőn mindenkit kigúnyol, kinevet, még azt a királyfit is, aki a szíve mélyén tetszik neki.

Rigócsőr királyfi elhatározza, hogy megleckézteti szíve választottját. Énekes koldusnak öltözve jelenik meg a palota ablakában. Az öreg király megelégelve lánya gőgjét, hozzáadja a hercegnőt a koldushoz feleségül és elküldi a palotából.

A koldus kunyhójában a királylány lassan leszáll a magas lóról és összebarátkozik a kunyhó lakóival: a tyúkocskával és a birkával... majd izgalmas levesfőzés következik... A mese végére a királylány megváltozik és Ludwig lovacskájával is kibékül.”

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Programajánló

június 2024
július 2024
augusztus 2024
szeptember 2024
No event found!