Kacagó Bábszínház:
RIGÓCSŐR KIRÁLYFI
bábelőadás
3 éves kortól ajánlott

Margitszigeti Színház - Kerengő
2023. máj 01. 11:00


INGYENES!

Nyit a margitszigeti JEGYPÉNZTÁR

Ezen a hosszúhétvégén (2023. április 29. – május 1.) szombaton, vasárnap és hétfőn 11-től 12-ig ingyenes gyermek- és családi programokkal várjuk vendégeinket!

Kacagó Bábszínház:

RIGÓCSŐR KIRÁLYFI

bábelőadás
3 éves kortól ajánlott

2023. május 1. hétfő 11:00

A Kacagó Bábszínház vidám, zenés, szórakoztató bábelőadása piciknek és nagyoknak az Óperencián innen és túl. Bábjaik beszélő bábok: kézzel faragott különleges, érzelmeket kifejező, grimaszoló szivacsbábok és mókás muppet-figurák: színesek, kedvesek és jól láthatók. 

„A gyönyörű, de beképzelt királylány nem akar férjhez menni, de nemcsak a kérőivel, Ludwiggal a lovacskájával is utálatosan bánik. A leánykérőn mindenkit kigúnyol, kinevet, még azt a királyfit is, aki a szíve mélyén tetszik neki.

Rigócsőr királyfi elhatározza, hogy megleckézteti szíve választottját. Énekes koldusnak öltözve jelenik meg a palota ablakában. Az öreg király megelégelve lánya gőgjét, hozzáadja a hercegnőt a koldushoz feleségül és elküldi a palotából.

A koldus kunyhójában a királylány lassan leszáll a magas lóról és összebarátkozik a kunyhó lakóival: a tyúkocskával és a birkával... majd izgalmas levesfőzés következik... A mese végére a királylány megváltozik és Ludwig lovacskájával is kibékül.”

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Programajánló

május 2024
június 2024
július 2024
2024. júl 24.

LURA
koncert

Margitszigeti Szabadtéri Színpad
augusztus 2024
szeptember 2024
No event found!