Miller2009! koncert

Margitszigeti Szabadtéri Színpad
2009. jún 19.


MILLER 2009

Ezt a címet adta Miller Zoltán nagyszabású  Új koncert-showjának, melynek dátuma 2009. június 19. helyszíne pedig a Margitszigeti Szabadtéri Színpad lesz.

A művésznek tavaly októberben jelent meg Fehér és Fekete címmel első szólólemeze, melyet 2 teltházas lemezbemutató koncert is követett.

Nem véletlen, hogy a 2009-es koncert elnevezése nem azonos a lemez címével, idén nyáron ugyanis a szigeten egy teljesen más zenei csemegét kap majd a közönség. Bár a lemezről biztosan elhangzik a művész 6 saját szerzeménye, olyan dalokkal is készül, melyeket tőle még nem, vagy csak nagyon ritkán, szűk körben lehetett hallani. Jó hír a Csináljuk a fesztivált! rajongóknak, hogy kedvenc műsoruk idei szériájából Miller Zoltán ezúttal is átnyújt majd egy kisebb dalcsokrot.
Sztárvendég nélkül lassan már nem is képzelhető el koncert. Ez sem lesz kivétel. Mészáros Árpád Zsolt (M.Á.ZS.) lesz, aki ezt a szerepet betölti, mivel nem tudott ellenállni jóbarátja felkérésének. Neve hallatán nem titok többé, hogy ketten egy különleges párost alkotva fognak a közönséggel a musicalek vizeire evezni, a közel 20 perces blokkban. Olyan musicaldalokból válogatnak, melyeket még ketten soha nem énekeltek együtt.
Míg a tavalyi koncerteken a minőségi zenei élményen túl, nagy hangsúlyt kapott a  közönséggel való közvetlen kapcsolat is, addig az idén kihasználva a szabadtéri színpad előnyeit, mindezek mellett egy látvány- és showelemekkel tűzdelt nagyprodukciónak lehetnek majd szem- és fültanúi azok, akik jegyet váltanak 2009. június 19-re, a MILLER 2009 koncert-showra.

Jegyek az InterTicket jegyirodában és a helyszínen kaphatók!
Bővebb információ: www.millerzoltan.hu

esőnap: június 23.

Jegyárak:  6.900- 5.900- 4.900- 3.900

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Programajánló

május 2024
június 2024
július 2024
augusztus 2024
szeptember 2024
No event found!