Szentpéteri Csilla Band & DuDance Latin Táncegyüttes – TEMPERAMENTO

Margitszigeti Szabadtéri Színpad
2012. aug 29. 20:00


Szentpéteri Csilla Band & DuDance Latin Táncegyüttes

TEMPERAMENTO

koncert- és tánc-show

2012. augusztus 29. (szerda) 20 óra

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Szentpéteri Csilla zongoraművész, akit az osztrák sajtó a Crossover Királynőjének nevezett, 2000 óta építi saját zenei birodalmát. Átirataiban a klasszikus melódiákat ötvözi a latin, a jazz, a rock és a világzene stílusjegyeivel. Augusztus 29-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon ad nagyszabású koncertet.

Milyen fellépésre számíthat a közönség?

Szentpéteri Csilla: Exkluzív, látványos koncertre készülünk, páratlan tánc-zenei kavalkáddal, egyedi látványvilággal, mely minden korosztályt megszólít, önfeledt kikapcsolódást, felejthetetlen élményt ígér. Az est hangulatát az igazi örömzene jellemzi, tele mediterrán életérzéssel, vérpezsdítő ritmusokkal, szenvedélyes gitár-zongora párbajokkal és latin táncbemutatóval. Könnyed, szórakoztató, ritmusos és dallamos művek hangoznak el, melyek többségében ismerősek a nagyközönségnek, de átiratomban könnyen befogadhatóvá válnak azok számára is, akik kicsit idegenkednek a komolyzenétől.

Honnan jött az ötlet, hogy táncosokkal állít össze közös műsort?

SzCS: A DuDance Táncegyüttessel 2010 óta dolgozunk együtt. 2011 tavaszán a zenéimre készített koreográfiával Európa- és világbajnoki első helyezést értek el. Margitszigeti közös estünkön salsa, samba, cha-cha, tangó, flamenco táncokkal forrósítják a hangulatot, pezsgő életörömet árasztva, olyan zenékre, mint a buja, mély érzelmekkel teli Libertango, Monti pepperoni, Ördög salsa, Tico-Tico, Latin Fiesta, Liszttől a La Campanella vagy a La Cumparsita. Várunk mindenkit szívvel-lélekkel, aki feltöltődésre, harmóniára, tartalmas szórakozásra vágyik. Mi ott leszünk!

A zenekar tagjai:
Czibere József
Kormos János
Kovács Norbert
Szendőfi Balázs

VIDEÓ:
http://www.youtube.com/watch?v=9wnAwd6rH80
http://www.youtube.com/watch?v=ssSSDiDG2vA
http://www.youtube.com/watch?v=ZOIczbJgwDo
http://www.youtube.com/watch?v=Qm29lKa5nmA&feature=related

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Programajánló

május 2024
június 2024
július 2024
augusztus 2024
szeptember 2024
No event found!