Szomor György – Miklós Tibor. ROBIN HOOD

Margitszigeti Szabadtéri Színpad
2010. aug 14.


Musical 2 részben
Magyarországi ősbemutató!

A sikeres magyar szerzőpáros: Szomor György és Miklós Tibor új musicalje!

Robin Hood szórólapvadászat!
Ne késse le!

Figyelem!
Beváltás: CSAK augusztus 10-én, 15 és 19 óra között,

a Városmajori vagy a Margitszigeti Szabadtéri Színpad jegypénztáraiban!

Váltsa be Ön is szórólapját, hogy találkozhassunk!
Kettőt vihet, egyet fizet!

A Robin Hood szórólap felmutatásával augusztus 10-én 15 és 19 óra között a Városmajori vagy a Margitszigeti Szabadtéri Színpad jegypénztáraiba kettőt vihet, egyet fizet akcióban vehet részt!
Jó vadászatot és kellemes szórakozást kíván!
Robin Hood

Az angol származású, szegények pártolója és igazság osztó középkori hős, Robin Hood, a világ szinte minden táján ismert. Talán leginkább a filmvászonra álmodott nagy játékfilm, Kevin Costnerrel a címszerepben hozta meg a történet igazi sikerét. Ezen felbuzdulva, és talán a romantika világára vágyva született meg az alkotókban a gondolat és a szándék a történet musicalszínpadra állítására.
A Szabad Tér Színház megbízásából készül az új és rendhagyó előadói gárdára álmodott és kiállítású új színpadi mű. A közreműködő művészek sora is sejteti az alkotók szándékát, hisz a musical és a prózai előadók együtt alkotják meg az előadás rendhagyó stílusát. A történetet jól kiszolgáló, díszlet, látványkép alkalmazkodik az kosztümös előadás újszerű stílusához.
A Margitszigeti Szabadtéri Színpad természetes zöld környezetébe építve elevenedik meg a csupa sztárokat, remek művészeket felvonultató rendhagyó előadás. A címszereplő, Kovács Áron, először mutatkozik be színpadi előadásban, dramatikus környezetben, mely nem kis feladat elé állítja a tehetséges zenészt.
A Robin Hood méltán lett a világ egyik legsikeresebb története. A cselekmény az örök emberi értékeket – a hazaszeretetet, az igazságkeresést, a hűséget, a szabadságvágyat – jeleníti meg lírai jelenetekben, látványos tömeg- és táncképekben, valamint izgalmas akciójelenetekben.
A musical, műfajához híven nagy ívű dallamokat, slágergyanús dalokat, humort sem nélkülöző prózát, és nagyon karakteres és hatásos táncokat fog össze egy történetbe. Az alkotók, a zeneszerző Szomor György és szövegíró Miklós Tibor, ismert és kedvelt művészek, akik számára álmaik, ötleteik színpadra kerülése és az elsöprő erejű előadás igazi kihívást jelentenek.
A tolvajok fejedelmének története régi-új kaland, mely minden korosztály számára tartalmas nyáresti kikapcsolódást biztosít!

Robin Hood:    KOVÁCS ÁRON
Nottinghami bíró:    FORGÁCS PÉTER
Lady Marian:   ANDRÁDI ZSANETT
Lord Gisborne:    GERNER CSABA
Little John:    HAJDU STEVE
William:    PUSKÁS PÉTER
Tuck barát: GESZTESI KÁROLY
Lady Marian szolgálója: PALLA SZABINA
Oroszlánszívű Richárd: VIKIDÁL GYULA

Zeneszerző: Szomor György
Dalszöveg: Miklós Tibor
Koreográfus: Fincza Erika
Hangszerelő: Lippényi Gábor
Látványterv: Madár
Jelmeztervező: Papp Janó
Mozgás, verekedés, vívás: Gyöngyösi Tamás
Díszlettervező: Bátonyi György, Szolga István

Rendező: SZOMOR GYÖRGY

Jegyárak: 3.900Ft, 4.900Ft, 5.900Ft, 6.900Ft 8.400Ft

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Programajánló

május 2024
június 2024
július 2024
augusztus 2024
szeptember 2024
No event found!